Deze te zware hond laat zich tijdens het wandelen vallen en komt niet overeind totdat ze wordt geaaid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze te zware hond laat zich tijdens…
Ik weet dat het moeilijk te geloven is, maar vroeg of laat komt de man die begrijpt hoeveel je echt waard bent Sommige huismiddeltjes die kunnen helpen je tanden op natuurlijke wijze witter te maken

Deze te zware hond laat zich tijdens het wandelen vallen en komt niet overeind totdat ze wordt geaaid

Door Janine
3.392
Advertisement

Stel je voor dat je heerlijk aan het wandelen bent met je hond en dat hij plotseling op zijn rug gaat liggen alsof hij net doet alsof hij niet verder kan.

Als het vreemd of niet echt lijkt, zul je snel van gedachten veranderen, want dat is precies wat er gebeurt met Tracy Buck elke keer dat ze met haar Stella, een te zware hond geadopteerd uit een asiel, op straat loopt. De beelden spreken duidelijk: deze hond heeft zo haar eigen manier om de dagelijkse wandeling op te vatten.

via: The Dodo

Een paar stappen, misschien een plasje en dan... stop! Zo zouden we het gedrag van deze grappige mollige hond kunnen samenvatten, wanneer ze, zonder twee keer na te denken, besluit dat ze zelfs geen centimeter vooruit zal gaan als haar menselijke vriendin geen goede dosis verwennerij, aaien en aandacht aan haar besteedt.

De video's die door Tracy Buck op Twitter zijn gepost, zijn duidelijk. Stella is letterlijk geblokkeerd, weigert categorisch verder te lopen en pas na de tijd die zij nodig acht voor de uitvoering van de nodige knuffels, zal ze in beweging komen en gaan lopen.

"Soms zijn er mensen die stoppen om te vragen of alles goed gaat met Stella, omdat ze haar midden op straat plotseling op haar rug zien liggen", gaf Tracy toe, sprekend over de bijzondere gewoonte van haar hond. Eigenwijsheid is een kenmerk dat deze grappige hond onderscheidt sinds ze in de opvang was, evenals het feit dat ze nogal lui en mollig is.

Advertisement

Misschien is het juist vanwege haar overgewicht dat Stella zich volledig overgeeft aan luiheid, en de verwennerij van haar baasje de "brandstof" wordt die nodig is om verder te lopen. Tracy kent en houdt van haar, en bovendien kan het niet anders zijn: kijk maar naar de bewegingen en uitdrukkingen die ze heeft om zich over te geven aan de tederheid en sympathie van dit prachtige dier!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt