Een 12-jarige jongen laat zijn puppy bij een schuilplaats achter om hem van de mishandeling van zijn vader te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 12-jarige jongen laat zijn puppy…
Leer “giftige” mensen te herkennen: ze geven zelden hun fouten toe en proberen je vaak te manipuleren Hij wordt 13 en deze hond viert zijn verjaardag met een taart en verzamelt het hele gezin om zich heen

Een 12-jarige jongen laat zijn puppy bij een schuilplaats achter om hem van de mishandeling van zijn vader te redden

Door Janine
6.998
Advertisement

We hebben zoveel te leren van kinderen. We zouden niet anders kunnen denken wanneer we de verhalen lezen die hen vaak zien als protagonisten van belangrijke gebaren en onverwacht volwassen gedrag, veel meer dan die veel volwassenen dagelijks hebben.

Spontaniteit, oprechtheid en puurheid zijn voor de kleintjes de juiste sleutels om een betere relatie met de wereld te hebben en een signaal te geven. De 12-jarige Andrés weet er alles van toen hij, om zijn puppy te beschermen, een werkelijk groots gebaar maakte.

Pubblicato da Xollin su Giovedì 13 febbraio 2020

De jongen, oorspronkelijk uit Mexico City, was heel blij toen hij een Pit Bull-puppy kreeg. Helaas werd het samenleven met de hond al snel moeilijk. De reden ligt in het feit dat de vader van de jongen de slechte gewoonte had de hond te mishandelen, hij had zelfs zijn staart ernstig beschadigd nadat hij hem had geschopt.

Dus liet, in onderling overleg met zijn moeder, de jongen zijn puppy achter in een doos buiten een hondenasiel in de Mexicaanse hoofdstad, vergezeld van een ontroerend brief en een teddybeer, zodat de kleine hond hem niet zou vergeten en hij een speelkameraadje had.

Een gebaar van volwassenheid en werkelijk ongelooflijk altruïsme: Andrés slaagde erin, ondanks de genegenheid voor de hond, afstand van hem te doen, en hij deed het uitsluitend voor zijn eigen bestwil, om hem niet te laten lijden. Toen de jongen zich realiseerde dat de situatie onhoudbaar was geworden, handelde hij dienovereenkomstig.

Pubblicato da Xollin su Giovedì 13 febbraio 2020

Het verhaal is het web rond gegaan en heeft veel mensen ontroerd. Op Facebook hebben de beheerders van de opvang foto's geplaatst van de kleine pitbull met de tekst op het briefje van Andrés. Eenmaal gevonden en meegenomen, ontving de pup de medische zorg die hij nodig had en werd, na vaccinaties en de gebruikelijke controles, ter beschikking gesteld voor adoptie.

De hoop is dat het gebaar van zijn jonge menselijke vriend hem heeft gered van een leven vol moeilijkheden en lijden, en dat hij binnenkort een gezin zal vinden dat bereid is alle liefde te geven die hij verdient. Complimenten aan deze 12-jarige met een gouden hart!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt