Een vrouw ziet een zwerfhond met pups: kort daarna zal ze ontdekken dat er een baby tussen verstopt zit - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw ziet een zwerfhond met pups:…
10 oude goede manieren waarmee we gestopt zijn ze aan kinderen te leren, maar die we weer in ere zouden moeten herstellen De band tussen neven en nichten is een heel belangrijke relatie: hier zijn 3 redenen waarom je deze op alle leeftijden zou moeten onderhouden

Een vrouw ziet een zwerfhond met pups: kort daarna zal ze ontdekken dat er een baby tussen verstopt zit

13 Augustus 2018 • Door Janine
209.621
Advertisement

Honden zijn de beste vrienden van de mens en dat bewijzen ze iedere dag door hun trouw en goedheid te tonen. Als je denkt dat ze soms zelfs beter zijn dan menselijke wezens, zal dit verhaal dat alleen maar bevestigen. Het gebeurde in Argentinië, tijdens een bar koude nacht.

Alejandra Griffa hoorde gehuil uit een hoek van de parkeerplaats komen onder haar huis. Ze vergeet nooit meer wat ze toen zag.


foto: CNN

Er lag een hond stilletjes in een hoekje die haar zes pups met haar lichaam verwarmde, maar dat niet alleen. Alejandra zag een menselijk voetje dat onder de hond vandaan kwam. Daar, samen met de pups van de hond, had een baby een schuilplaats gevonden.

Het hondje, die Alejandra "Way" heeft genoemd, had de achtergelaten baby op enkele meters gevonden en besloot het te adopteren.

foto: CNN

Zoals de plaatselijke autoriteiten later hebben vastgesteld, had de baby niet kunnen overleven zonder tussenkomst van Way die het verwarmde met haar lichaam, het beschermend tegen de kou van die nacht.

Alejandra bracht de baby en haar moedige pleegmoeder meteen naar een ziekenhuis. Daar slaagden ze erin om de moeder van het kind op te sporen: een 14-jarig meisje dat onmiddelijk psychische steun ontving.

Advertisement
foto: Unknown

Het verhaal werd onmiddellijk door de lokale media verteld vanwege de emotionele lading en de specifieke moraal die we hieruit kunnen trekken: honden vertonen niet alleen buitengewone empathie, maar ze doen ook iets aan de menselijke harteloosheid!

We willen het meisje, heel jong, niet veroordelen, die in een moeilijke situatie verkeerde en op de ergst mogelijke manier heeft gereageerd. Maar het maakt indruk om te zien hoe een moederhond, ondanks het hebben van zes puppy's, niet twee keer heeft nagedacht over het adopteren van een zevende... van een andere soort!

foto: CNN
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt