Elke dag loopt de conciërge enkele kilometers te voet om naar zijn werk te gaan: de school zamelt geld in om een auto voor hem te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke dag loopt de conciërge enkele…
Wat gebeurt er met ons lichaam als we regelmatig water en citroen drinken 7 veel voorkomende symptomen die kunnen worden gekoppeld aan hypothyreoïdie

Elke dag loopt de conciërge enkele kilometers te voet om naar zijn werk te gaan: de school zamelt geld in om een auto voor hem te kopen

Door Janine
6.335
Advertisement

Voor sommige mensen is opoffering iets waarmee ze dag in dag uit leven, vooral als ze niet veel geluk hebben gehad en gedwongen zijn om er alles aan te doen om vooruit te komen.

Robert Reed is een van hen. Een bescheiden man, 60 jaar oud, die in zijn leven altijd op duizenden verschillende manieren heeft gewerkt om het einde van de maand te bereiken. Een van zijn laatste banen was die als conciërge op de Farmington Elementary School in Germantown, in Tennessee. Hier hebben de mensen die met deze onvermoeibare en altijd glimlachende man te maken hebben, besloten hem op een heel speciale manier te helpen.

Robert had slechts 4 maanden nodig om een grote impact te hebben op zijn collega's en leerlingen van de basisschool waar hij werkt. Hij probeert altijd iedereen te helpen, en bovenal doet hij het met een glimlach op zijn gezicht. Om deze reden is hij op school erg geliefd.

De sereniteit van deze man gaat echter hand in hand met de moeilijke economische situatie die hij altijd heeft moeten doorstaan. Omdat hij niet genoeg geld heeft om zich een auto te kunnen veroorloven, moet hij. om naar de school te gaan waar hij werkt, 3 bussen nemen en meer dan 3 km lopen om op tijd te zijn.

Dit betekent uiteraard dat hij vroeg moet opstaan en laat thuis komt. Toen het schoolpersoneel van deze situatie hoorde, besloten ze om iets liefs te doen voor de conciërge. Elizabeth Malone, een van de onderwijzers, creëerde een GoFundMe-pagina die volledig was gewijd aan Robert, om het geld in te zamelen dat nodig was om een auto te kopen.

Advertisement

Het resultaat? Het ging alle verwachtingen te boven. In korte tijd bracht de webpagina meer dan 6400 euro op, genoeg om niet een eenvoudige auto te kopen, maar een pick-up waarmee Robert ook zijn andere buitenschoolse taken comfortabel kon uitvoeren. En fondsenwerving heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien het oorspronkelijke doel van $9.000 niet alleen werd bereikt, maar 4 keer werd overschreden.

Het is niet moeilijk om je de reactie van de 60-jarige voor te stellen toen hij hoorde wat de school voor hem deed. De man knielde in dankbaarheid neer en kon zijn vreugde en emotie niet inhouden. Een prachtig voorbeeld van vrijgevigheid en altruïsme, waarvan we hopen dat het het leven van deze onvermoeibare harde werker ten goede zal veranderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt