Deze hond is zo lui dat de eigenaar hem moet optillen om de grond te vegen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond is zo lui dat de eigenaar…
Deze ingenieuze lerares stempelt de handen van haar leerlingen en beloont ze als ze aan het eind van de dag gewassen zijn 10 emotionerende foto's die alle kracht van een gebaar van vriendelijkheid laten zien

Deze hond is zo lui dat de eigenaar hem moet optillen om de grond te vegen

Door Janine
1.484
Advertisement

Er zijn dagen dat we niets willen doen. Juist op die momenten lijkt alles een ongelooflijk vermoeiende onderneming, die we zo lang mogelijk vermijden. Luiheid is echter zeker niet een kenmerk dat alleen aan de mensheid toebehoort. Velen zullen thuis te maken hebben gehad met een bijzonder lusteloze kat of hond, die hun dagen comfortabel op een bed of bank doorbrachten, met de enige gedachten om te eten en te slapen.

Een beschrijving die ook perfect past bij de hond van Lucho Bugallo, een Argentijnse man die al 10 jaar deze prachtige viervoeter heeft. Haar naam? Lazy natuurlijk ("lui", in het nederlands), en ze had geen betere naam kunnen hebben!

via: Time

Het is voldoende om naar de grappige video die Lucho op Facebook heeft gedeeld te kijken om te beseffen waarom zijn hond Lazy heet. Dit dier is luiheid van vlees en bloed en... poten! Haar grootste passie in het leven is simpel en duidelijk: niets doen.

Alsof het een soort "tapijt" is, ligt Lazy vaak en gewillig te rusten zonder een spier te vertrekken. En het maakt niet uit of om haar heen haar menselijke vrienden lawaai maken of hun activiteiten uitvoeren: de hond blijft daar liggen, roerloos, alsof er niets aan de hand is…

En el interior, cuando es la hora de la siesta, es la hora de la siesta. ¡No se jode! 👉 https://t.co/nsAMtii81E

Pubblicato da Lucho Bugallo su Lunedì 17 febbraio 2020

De video van Bugallo, die in korte tijd duizenden shares, comments en likes heeft verzameld, toont het in een van zijn “optredens”. De man veegt wat bladeren op in de tuin, terwijl Lazy niet beweegt, Lucho moet zelfs met een bezem om haar heen vegen en haar poten optillen om de bladeren die onder haar liggen te verwijderen.

Als zo'n luiheid je onmogelijk lijkt, zal de video in kwestie je verbazen. Deze grappige luie hond zorgt ervoor dat je zelf ook wilt gaan liggen en lekker niets doen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt