Zijn boot zinkt onverwacht op open zee: zijn hond redt hem en houdt het 11 uur lang in het water vol - BekijkDezeVideo.nl
x
Zijn boot zinkt onverwacht op open zee:…
Op aanraden van zijn zus hielp deze jongen een oudere vrouw veilig de straat over te steken 8 maart is ontstaan om een brand te herdenken die in 1911 146 arbeiders in een fabriek in New York doodde

Zijn boot zinkt onverwacht op open zee: zijn hond redt hem en houdt het 11 uur lang in het water vol

09 Maart 2020 • Door Janine
13.192
Advertisement

Een trouwe hond, die altijd goed is behandeld door zijn eigenaar, toont een hoeveelheid genegenheid en dankbaarheid die alleen een dier echt kan overbrengen. Wie een hond bezit, weet waarschijnlijk wel waar we het over hebben. In dit verhaal bewijst de Duitse herder Heidi een trouwe hond te zijn, wat perfect het gezegde weerspiegelt dat de hond "de beste vriend van de mens" is, en dat hij zich nooit terugtrekt tegenover de gevaren als zijn baasje erbij betrokken is. De man, een 63-jarige, had zijn boot gepakt en ging naar Moreton Bay, voor de kust van Queensland, in Australië. Er moet ergens iets mis zijn gegaan, omdat er water in de boot kwam. Binnen de kortste keren bevonden de twee zich op open zee, in ernstige moeilijkheden.


Ze moesten zich aan de boot vasthouden, met een motor die niet meer werkte, op open zee. Het waren moeilijke momenten, waarin Heidi zoveel mogelijk heeft geprobeerd het leven van haar baasje en dat van zichzelf te redden. Gedurende 11 lange uren vocht de dappere Duitse herder om te overleven, zonder ooit op te geven!

Rond 6 uur 's ochtends zag een visser iets in het water drijven en stuitte op de uitgeputte Heidi. De visser belde meteen de politie van Brisbane, die onmiddellijk in actie kwamen.

De man werd naar het ziekenhuis, en Heidi werd naar de dierenarts gebracht. Gelukkig waren ze er allebei niet ernstig aan toe.

Advertisement

Eenmaal gered, slaagden de politieagenten erin de ontroerende scène vast te leggen waarin de man zijn hond omhelst en hem bedankt voor zijn aanwezigheid in die moeilijke situatie.

Nogmaals, een verhaal dat ons laat zien hoe sterk de band tussen een hond en zijn baasje is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt