4 vrouwen met het Coronavirus zijn bevallen, maar hun kinderen zijn gezond - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
4 vrouwen met het Coronavirus zijn bevallen,…
Covid-19: een expert in het ontsmetten van woningen geeft ons 5 handige tips om het huis beter te desinfecteren Een meisje werd letterlijk overweldigd door de menigte die toiletpapier probeerde te kopen in een supermarkt

4 vrouwen met het Coronavirus zijn bevallen, maar hun kinderen zijn gezond

Door Janine
2.758
Advertisement

Leven in de tijd van het coronavirus kan eng zijn, maar hoewel sommige jonge mensen zich “sterker” en achtelozer voelen dan andere, zijn er mensen die meer reden hebben om zich zorgen te maken. Niet alleen ouderen en mensen met immunosuppressie, die zeker thuis moeten blijven en om geen enkele reden de deur uit moeten gaan (tenzij ze specifieke therapieën moeten volgen in het ziekenhuis), maar ook zwangere vrouwen. Het is waar dat de gevallen van het coronavirus bij jongeren veel lager in aantal zijn dan de rest van de geïnfecteerden, maar er is geen duidelijk wetenschappelijk bewijs dat een besmette moeder het virus al dan niet op de foetus kan overdragen. Voor een zwangere vrouw is leven met deze onzekerheid helemaal niet goed.

foto: Pexels

In China zijn vier vrouwen bevallen van hun kind, allemaal perfect gezonde baby’s zonder de schaduw van Covid-19. Alle moeders waren echter besmet. Deze 4 gevallen, toegevoegd aan andere, vormen echter geen overweldigend wetenschappelijk bewijs, daarom is het niet zeker om te verklaren dat een moeder het virus tijdens de zwangerschap niet op de foetus kan overdragen.

foto: Unsplash

Drie pasgeborenen testten negatief voor Covid-19, terwijl de derde moeder haar baby niet wilde laten testen. In ieder geval gaat het met alle 4 baby's goed, in perfecte gezondheid en vertonen ze geen symptomen van Coronavirus.

Andere gevallen zullen ongetwijfeld bestudeerd worden en op dit gebied onderzoek doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt