Coronavirus: de Amerikaanse politie stopt een gestolen vrachtwagen met meer dan 8 ton toiletpapier - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Coronavirus: de Amerikaanse politie…
Aan alle artsen, verplegers, gezondheidswerkers: bedankt voor alles wat je doet Als ze erachter komt dat de luiers op zijn, keert een wanhopige moeder zich online tegen degenen die dwangmatig boodschappen doen

Coronavirus: de Amerikaanse politie stopt een gestolen vrachtwagen met meer dan 8 ton toiletpapier

Door Janine
3.964
Advertisement

In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om hygiënische producten zoals handschoenen, ontsmettingsmiddelen, alcohol en meer in winkels over de hele wereld te vinden, nemen de gevallen van degenen die besluiten om te profiteren van de paniek rond het Coronavirus voor een louter en onwaardig persoonlijk belang, steeds meer toe.

We konden niet anders denken door het verhaal te lezen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten - om precies te zijn uit North Carolina - waar de hoofdpersoon een transporteur was die, verborgen in zijn vrachtwagen, een lading goederen vervoerde die tegenwoordig bijzonder "waardevol" is geworden.

foto: Needpix

Waar hebben we het over? Wc-papier. Precies: de enorme vrachtwagen, waaraan al een aangifte wegens diefstal hing, werd gebruikt om aanzienlijke hoeveelheden van dit product te vervoeren. De agenten volgden het voertuig en ontdekten na het doorzoeken de aard van de lading.

De autoriteiten van Guilford County meldden duizenden rollen die, tijdens de noodsituatie rond het Coronavirus, een veelgevraagd handelsartikel vertegenwoordigt, misschien klaar waren om onrechtmatig te worden doorverkocht.

De foto's van de autoriteiten zijn duidelijk: de trailer van het voertuig was zorgvuldig gevuld met tientallen dozen waar meer dan 8 ton rollen toiletpapier in zaten. Hoewel de man niet onmiddellijk werd gearresteerd, zei de politie dat ze onmiddellijk een onderzoek hadden ingesteld naar wat er was gebeurd.

Een episode die boekdelen spreekt over de tijden die we meemaken. Echt trieste dagen waarin, naast de vele mooie bewijzen van vrijgevigheid en menselijkheid die we in de wereld zien, er veel andere verhalen over egoïsme zijn die we nooit zouden willen lezen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt