Milaan, met mensen opgesloten in huis, heroveren de konijnen de stadsparken en bloembedden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Milaan, met mensen opgesloten in huis,…
Een meisje werd letterlijk overweldigd door de menigte die toiletpapier probeerde te kopen in een supermarkt De moeder van een kind met immunosuppressie smeekt iedereen om niet te overdrijven met de aankoop van ontsmettingsmiddelen

Milaan, met mensen opgesloten in huis, heroveren de konijnen de stadsparken en bloembedden

Door Janine
2.966
Advertisement

In elk deel van Italië, dankzij de afwezigheid van mensen, zijn we getuige van een merkwaardig fenomeen: dieren en de natuur in het algemeen lijken hun ruimtes, die we met onze zeer hoge bevolkingsdichtheid en onophoudelijke verkeer, weer in te nemen.

En zo vertelde een inwoonster, genaamd Sabrina Baronio, in een verlaten en stil Milaan, hoe konijnen de parken en bloembedden binnenstroomden om ongestoord te grazen en verder te gaan met hun leven en hun natuurlijke cycli.

via: greenme.it

Zoals is gebeurd met de dolfijnen, die voor de haven van Cagliari zijn verschenen, of de wateren van Venetië die door de ineenstorting van het maritieme verkeer weer transparant zijn geworden, heeft de natuur ook geprofiteerd van deze hernieuwde vrede in Milaan.

Konijnen zijn altijd aanwezig geweest, maar ze leefden meestal verborgen en gingen in de schemering of vroeg in de ochtend naar buiten. Nu mensen in quarantaine zijn, is de stad vrijwel helemaal van hen.

Omdat het lente is, zijn konijnen actiever dan ooit: het is het broedseizoen en ook het seizoen waarin het gras weelderiger wordt. Als we hier de totale vrede aan toevoegen die in deze dagen heerst... moet het voor hen echt een paradijs zijn.

Advertisement

In een bijna spookachtig Milaan, waar de stilte bijna uitsluitend door ambulances wordt verbroken, geeft het beeld van deze gelukkige dieren op de weide een beetje vreugde: de lente is het moment van wedergeboorte, we moeten nog even door de zure appel bijten maar we zullen deze moeilijke strijd winnen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt