Middenin de noodsituatie rond het Coronavirus geeft een stel op een motorfiets water, voedsel en aandacht aan zwerfhonden - BekijkDezeVideo.nl
x
Middenin de noodsituatie rond het Coronavirus…
Zelfgemaakte bechamel: gemakkelijk te bereiden met weinig ingrediënten De waarschuwing van de moeder van een 3-jarige jongen met kanker die zijn laatste dagen geïsoleerd leeft: “blijf thuis”

Middenin de noodsituatie rond het Coronavirus geeft een stel op een motorfiets water, voedsel en aandacht aan zwerfhonden

12 April 2020 • Door Janine
4.382
Advertisement

In harde en zeer moeilijke tijden zoals die van een wereldwijde Coronavirus-pandemie die ons dwingt thuis te blijven om de keten van besmetting te doorbreken, is het heel goed om te denken aan de mensen en families die economisch gezien complexe momenten doormaken in deze crisis, maar laten we ook de zwerfhonden niet vergeten. Een Mexicaans echtpaar dacht liefdevol aan hen, die werden “vastgelegd” terwijl ze een hartelijk gebaar maakten.


In Mexico zijn tot 30 april 2020 openbare, particuliere en sociale activiteiten geannuleerd om de verspreiding van Covid-19 te stoppen; alleen de gezondheids-, veiligheids- en beschermingsactiviteiten van de burgers worden gehandhaafd. Het land is stilgelegd door de pandemie, zoals het grootste deel van de rest van de wereld, maar hoewel de menselijke verplaatsing is gestopt, die van dieren is dat niet. En veel dakloze honden zijn verbijsterd om de lege straten te zien, zonder voedsel of genegenheid van voorbijgangers te ontvangen. Voor hen is het erg moeilijk.

Maar gelukkig zijn er mensen die aan hen denken; de Mexicaanse website Noticias de Codigo heeft een jong stel “vastgelegd” dat in de nacht van 31 maart 2020 veel zwerfhonden voedde en genegenheid gaf, die verbijsterd waren door de zeer bijzondere situatie die iedereen ervaart.

Het stel, een man en een vrouw, arriveerde op een motorfiets en gaf hondenbrokken aan een arme zwerfhond op zoek naar water en voedsel; bovendien bleef de vrouw even om de honden te aaien en lieve woorden te zeggen.

Een mooi hartelijk gebaar en een gedachte naar deze arme viervoeters die op dit moeilijke en verdrietige moment ook water, eten en een extra liefkozing nodig hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt