Een bedrijf schenkt tijdens de pandemie meer dan 15 ton voer voor huisdieren aan alle zwerfhonden in nood - BekijkDezeVideo.nl
x
Een bedrijf schenkt tijdens de pandemie…
Molly, het 21 maanden oude meisje dat kanker in een vergevorderd stadium na meer dan een jaar behandeling versloeg Hij bouwt een comfortabel

Een bedrijf schenkt tijdens de pandemie meer dan 15 ton voer voor huisdieren aan alle zwerfhonden in nood

04 Juni 2020 • Door Janine
2.230
Advertisement

De liefde die een hond of kat ons kan geven, is iets ongelooflijks en wonderbaarlijks. Deze viervoetige vrienden zouden echt alles voor ons doen en er heel weinig voor terug vragen. Daarom is het, als ze in moeilijkheden zijn, fijn om hun genegenheid op elke mogelijke manier te kunnen beantwoorden. Op een verdrietig en moeilijk moment als dat we ervaren vanwege het Coronavirus, lopen veel dieren zonder huis en gezin het risico in nog kritiekere situaties te belanden dan in het verleden, zonder dat iemand ze van tijd tot tijd eten en aandacht kan geven.

Om deze reden heeft een bedrijf in Peru dat dierenvoeding produceert besloten om iets concreets en belangrijks te doen door, middenin de pandemie, leven te geven aan het initiatief "I feed your love" (“Ik voed jouw liefde”, in het Nederlands).

Meer dan 15 ton katten- en hondenvoer gedoneerd aan dieren die op dit vreselijke moment geen dak hebben om onder te slapen. Het Coronavirus heeft in feite niet alleen voor drama's en omwentelingen gezorgd bij de mens, maar heeft ook gevolgen voor veel andere situaties, die vergeten dreigen te worden.

 

De producent van dierenvoeding Rintisa wendde zich daarom rechtstreeks tot alle structuren die zich bezighouden met het behandelen en redden van zwerfdieren, waardoor een enorme hoeveelheid voedsel werd gegeven en daarmee het lijden en de ontberingen die zij dagelijks ondergaan te verlichten. De beperkingen van verplaatsingen en de noodzaak om thuis te blijven vormen echt een probleem voor veel zwerfdieren, die niet langer kunnen genieten van het levensonderhoud dat ze voor de pandemie hadden.

 

Advertisement

Daarbij komen nog de moeilijke economische omstandigheden die veel mensen doormaken en die hen vaak niet eens in staat stellen om voor de benodigde middelen voor het levensonderhoud te zorgen. Het mooie initiatief van dit Peruaanse bedrijf lijkt ons dan ook de perfecte manier om de vele behoeftige wezens niet te vergeten: op zo'n verdrietig moment is het fijn om te weten dat velen zich in dienst stellen van de meest kwetsbaren.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt