Zara en de grote namen in de mode zetten hun kledingproductie om in maskers en witte jassen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zara en de grote namen in de mode zetten…
China stuurt duizenden maskers naar Italië en laat een gedicht achter op de containers om de Italianen hun nabijheid te tonen

Zara en de grote namen in de mode zetten hun kledingproductie om in maskers en witte jassen

Door Janine
3.097
Advertisement

Inmiddels heeft de Coronavirus-epidemie zich naar veel landen verspreid en velen organiseren zich met initiatieven en gebaren van solidariteit om concrete en snelle hulp te bieden. De grote namen in de internationale mode doen tal van donaties - Valentino heeft bijvoorbeeld 2 miljoen euro gedoneerd aan het ziekenhuis Sacco in Milaan en aan de civiele bescherming - terwijl andere belangrijke namen hebben besloten hun productie op te schorten ten gunste van maskers en jassen die moeten worden gedoneerd aan artsen en verplegers die elke dag in de frontlinie vechten tegen Covid-19. Zara, het bekende Spaanse merk, heeft zijn kledingproductie omgezet in maskers, handschoenen en jassen om aan artsen en verplegers te geven.

Nuevas ofertas de trabajo en tiendas ZARA Chile (auxiliares de bodega para varias tiendas, vendedores tienda Zara,...

Pubblicato da TodoEmpleo Chile su Giovedì 8 ottobre 2015

De oprichter van de Inditex-groep, waaronder het bekende Spaanse kledingmerk "Zara", heeft aangekondigd dat het zijn bevoorradingsketens zal ombouwen tot fabrieken die gespecialiseerd zijn in de productie van sanitaire producten, zoals maskers, handschoenen en jassen. Het bedrijf had al 10.000 maskers gedoneerd, terwijl er nog eens 300.000 wachten op ontvangst. Spanje is, na Italië, het land dat het meest wordt getroffen door het Coronavirus, vooral de stad Madrid lijkt te worden belegerd.

Zara probeert daarom, net als veel andere succesvolle merken, bij te dragen aan de levering van textiel in Spanje, en helpt de regering zoveel mogelijk in een ongelooflijke noodsituatie zoals die we ervaren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt