Deze hond is zo blij dat hij eindelijk een bed heeft om op te slapen, dat hij lijkt te glimlachen van geluk - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze hond is zo blij dat hij eindelijk…
Coronavirus, een baby van 6 weken oud, is het eerste pediatrische slachtoffer van Covid-19 in de Verenigde Staten Artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis juichen de schoonmakers toe: te vaak worden zij vergeten

Deze hond is zo blij dat hij eindelijk een bed heeft om op te slapen, dat hij lijkt te glimlachen van geluk

04 April 2020 • Door Janine
3.997
Advertisement

Er zijn mensen die nog altijd de pech hebben in dat deel van de arme wereld te zijn en te moeten leven met het weinige dat ze kunnen krijgen. Ook in de dierenwereld lijden zwerfhonden en katten en moeten ze worstelen om een enkel "stuk brood" te verdienen. Geen wonder wanneer je dan tevreden bent met weinig - dat weinige is in feite voor velen een aankomstpunt. Ezra was een straathond, zo bang voor het leven dat hij niemand in de ogen keek; toen hij zijn eerste zachte "bed" ontving, kon hij zijn ogen niet geloven.


Bij het zien van dat magische (en zachte!) bed, begon Ezra te glimlachen... tenminste, zo lijkt het! Honden glimlachen niet, dat is zo, maar de vreugde van deze hond valt niet te ontkennen. Natuurlijk, het was niet gemakkelijk voor de vrijwilligers van Fairfield County Animal Shelter om Ezra's vertrouwen te winnen, maar uiteindelijk lukte het. Hoe? Dankzij hotdogs - Ezra's ware passie!

Na enige tijd en veel geduld voelde Ezra zich steeds meer op zijn gemak bij de vrijwilligers van de opvang en liet zich langzaam leiden door de mensen die van hem hielden. Nu kwispelt de hond blij met zijn staart wanneer een van de vrijwilligers naar hem toeloopt.

De opvang ontving veel "bedjes" voor honden en aarzelde niet om er ook een aan Ezra te geven. Onnodig te zeggen dat de lieve hond meer dan enthousiast was om er een te ontvangen - zijn eerste en enige.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt