"Als je om je longen geeft, rook dan niet": de waarschuwing van een vrouw die lijdt aan Covid-19 op de afdeling intensive care - BekijkDezeVideo.nl
x
"Als je om je longen geeft, rook dan…
Coronavirus, “natte markten Op 90-jarige leeftijd wordt ze opgenomen in het ziekenhuis vanwege het coronavirus, maar ze weigert het beademingsapparaat:

"Als je om je longen geeft, rook dan niet": de waarschuwing van een vrouw die lijdt aan Covid-19 op de afdeling intensive care

02 April 2020 • Door Janine
8.224
Advertisement

Het Coronavirus spaart ook jongeren niet, zoals aanvankelijk ten onrechte werd gedacht - het is een virus dat niemand ontziet en niet te onderschatten is. Tara Jane Langston is een 39-jarige vrouw, moeder van twee kinderen, die een perfecte gezondheid genoot; de vrouw is een liefhebber van fitness, die probeert fit te blijven. Dit alles maakte haar echter niet immuun voor de Coronavirus-epidemie. Ze filmde zichzelf vanuit haar ziekenhuisbed om te getuigen van de gevolgen van de vreselijke luchtwegaandoening. Tara spreekt vooral rokers aan: als je om je longen geeft, stop er dan mee.


In de video legt de jonge moeder uit dat ze geen rookster is - dat was ze ooit wel! - maar waarschuwt degenen die deze gewoonte hebben: “Gooi die sigaretten weg, want je hebt je longen nodig!". Haar verzoek komt rechtstreeks van een intensive care-afdeling in Londen, waar ze met een ongekende beproeving wordt geconfronteerd. De vrouw is moeder van twee meisjes, die haar een aantal dagen niet hebben gezien. Aanvankelijk had ze ademhalingsmoeilijkheden en ging ze naar het ziekenhuis waar ze haar, nadat er een longinfectie werd vastgesteld, naar huis stuurden. De situatie verslechterde de volgende dagen duidelijk, waardoor ziekenhuisopname voor haar noodzakelijk was.

foto: Pixabay

In de video richt ze zich tot diegenen die denken dat ze onoverwinnelijk zijn en dat ze elk risico kunnen nemen: dit is niet het geval. Tara waarschuwt dat de situatie echt dramatisch kan worden en dat wat zij meemaakt, dat ook echt zo is.

Gelukkig is aangetoond dat de vrouw vrij resistente longen heeft en is ze nu herstellende. We hopen dat ze binnenkort weer naar haar gezin kan terugkeren en haar dochters kan omhelzen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt