Deze vrouw blijft elke dag de zwerfdieren van haar stad voeren om te voorkomen dat ze verhongeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw blijft elke dag de zwerfdieren…
Een golden retriever bezorgt de buurvrouw die in geforceerde quarantaine zit wegens ademhalingsproblemen, dagelijks de boodschappen Alles wat je op de proef stelt, leert je misschien om in de toekomst beter te leven

Deze vrouw blijft elke dag de zwerfdieren van haar stad voeren om te voorkomen dat ze verhongeren

09 April 2020 • Door Janine
2.484
Advertisement

Hoewel de inspanningen van de Philippine Animal Welfare Society (PAWS) op het eiland van de Filippijnen hoog zijn om dierenmishandeling te verminderen, zijn er nog steeds onopgeloste gevallen in het Aziatische land. Vooral honden en katten die op straat worden achtergelaten, die meestal sterven door honger of ziekte; sommige worden naar de asiels van de stad gestuurd, waar ze, als ze niet binnen een bepaalde tijd worden opgeëist of geadopteerd, worden geëuthanaseerd. Een lokale advocaat bracht hier echter verandering in.

via: POP

Een 43-jarige dierenrechten advocaat genaamd Maureen Lacida Claro voedt zwerfkatten en honden al minstens drie jaar op haar riksja, en haar Facebook-berichten hebben haar in de loop van de tijd in de schijnwerpers gezet en veel webgebruikers juichten niet alleen haar persoonlijk initiatief toe, maar begonnen ook financieel te ondersteunen wat Maureen in haar eentje deed voor zwerfdieren op straat.

In het begin deed Maureen alles zelf met haar eigen budget, maar dankzij haar posts op Facebook opende ze een inzamelingsactie die heel goed loopt; dankzij de talloze donaties van gebruikers van de hele Filipijnen is de dierenrechten advocaat erg blij met het resultaat. Vooral in tijden van wereldwijde pandemie door het Coronavirus.

Advertisement

(Alexa yna 😊😊🐾🐾) ATM:..hatid dogfood SA mga anak 🐱🐱🐱🐕🐕🐕 At magkalat nag dogfood at catfood pack sa kalye 😋😋😋😋 May unang...

Pubblicato da Maureen Lacida Claro su Lunedì 23 marzo 2020

Nu alles moeilijker is vanwege de COVID-19-pandemie, zijn veel winkels en voedselkiosken gesloten, maar dankzij Maureen en de goedhartige mensen die haar helpen, zullen verschillende dieren iets te eten hebben op dit moment van crisis.

Complimenten voor alles wat je doet voor zwerfdieren die zonder water en voedsel zijn in deze moeilijke tijd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt