Deze Australische soldaten geven dorstige koala's iets te drinken tijdens hun werkpauze - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze Australische soldaten geven dorstige…
Karma mag nooit worden onderschat: onze acties, ten goede of ten kwade, hebben een consequentie Deze opa creëerde een mini-schoolbus waarmee hij zijn 10 kleinkinderen elke ochtend naar school brengt

Deze Australische soldaten geven dorstige koala's iets te drinken tijdens hun werkpauze

21 Februari 2020 • Door Janine
1.907
Advertisement

Vanaf september 2019, de maand waarin de verschrikkelijke bosbranden over het Australische continent begonnen te razen, probeerden de soldaten van het gebied niet alleen op alle mogelijke manieren de vlammen te bestrijden en burgers en dierenfauna te beschermen, maar ze zorgden in hun “vrije tijd” voor de arme koala's door hen te eten en drinken te geven, onderhand bedreigde diersoorten. Naar schatting zijn 1 miljard dieren in Australië gestorven sinds september 2019 als gevolg van de branden.


16 Regiment Emergency Support Force have been using their rest periods to lend a helping hand at the Cleland Wildlife...

Pubblicato da 9th Brigade - Australian Army su Giovedì 23 gennaio 2020

In hun vrije tijd of na het zeer zware werk van het blussen van de vlammen en het beschermen van de getroffen gebieden, zorgden de Australische soldaten voor de vele koala's die in gevaar waren; vanwege hun langzame beweging, hadden duizenden van deze karakteristieke dieren moeite om aan het vuur te ontsnappen, terwijl degenen die dit wel lukte, ernstig verbrand waren. Verschillende organisaties zijn samengekomen om deze harige vrienden in deze moeilijke tijd te helpen.

Ook de 9e Brigade van het Australische leger zorgde voor hun bescherming, die in een post op hun Facebook-pagina zei: "De hulpdiensten van het 16e regiment gebruikten hun rustperioden om te helpen in het centrum van de openbare bibliotheek van de stad Adelaide, ter ondersteuning van onze vierbenige vrienden tijdens de voederperiode en het binnenshuis bouwen van klimplanten voor de dieren. Een geweldige stimulans voor ons harde werk in Adelaide Hills."

Advertisement

Het 16e regiment gaf ook een helpende hand en verplaatste zich naar Zuid-Australië, waar ze ook hun hulp hebben gegeven in het Cleland Wildlife Park in de regio Tasmanië. Michael Pine, een dierenarts van het Currumbin Wildlife Hospital, zei echter dat het niet gemakkelijk is om deze bedreigde dieren te voeren: "De normaal gezonde koala's drinken niet, maar de ongelooflijk droge omstandigheden zorgen ervoor dat ze meer drinken omdat ze niet genoeg vloeistoffen hebben. Koala's drinken meestal niet door water door hun keel te slikken, maar hebben de neiging om de vloeistof op te likken."

De ecologische noodsituatie in Australië is nog niet voorbij, en desondanks zorgen ook de soldaten van het gebied ervoor dat de kostbare fauna van het continent van Oceanië wordt beschermd tegen de gevaren van de vlammen. Een applaus voor alles wat jullie voor hen doen, jongens!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt