Dit verplegers-echtpaar lacht naar elkaar middenin de noodsituatie: deze foto is het symbool van liefde en hoop - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit verplegers-echtpaar lacht naar elkaar…
Ze is zwanger en heeft het Coronavirus: na 10 dagen in coma te hebben gelegen wordt ze wakker en ontdekt ze dat ze bevallen is van een mooi meisje Deze schattige politiehond blijft slapen, zelfs tijdens zijn officiële eed

Dit verplegers-echtpaar lacht naar elkaar middenin de noodsituatie: deze foto is het symbool van liefde en hoop

20 April 2020 • Door Janine
9.284
Advertisement

Er zijn beelden die, meer dan andere, de ongelooflijke kracht hebben om een belangrijk moment, soms een heel tijdperk, te symboliseren en lange tijd in de herinnering van mensen gegrift blijven.

Het zijn precies die foto’s die, meer dan woorden, gevoelens, situaties, vreugden, pijnen en inspanningen beschrijven. Ben Cayer en Mindy Brock, een echtpaar uit Tampa Bay, in Florida, zijn de hoofdrolspelers geworden van een van deze afbeeldingen. Het leven van veel artsen en gezondheidsmedewerkers, te midden van de noodsituatie van Coronavirus, is niet eenvoudig: het is voor hen bijzonder moeilijk om werk en gezin te combineren. Ben en Mindy, die als verplegers in hetzelfde ziekenhuis werken, werden vastgelegd tijdens een heel teder moment vol liefde en verlangen om elkaar te ondersteunen.


De foto spreekt voor zich. Het werk van dit echtpaar is bijzonder riskant geworden sinds de verschrikkelijke vijand waarmee de hele wereld vecht, is verschenen. Gesterkt door hun wederzijds gevoel en het feit dat ze hetzelfde werk doen, kunnen Ben en Mindy dus niets anders doen dan elkaar moed geven. De foto, genomen na een operatie, ging snel de wereld rond en werd een waar symbool van pure liefde en hoop.

Ondanks dat ze gescheiden zijn door beschermende pakken, handschoenen en helmen, zijn man en vrouw nog nooit zo dichtbij elkaar geweest: hun glimlach lijkt bijna uit de maskers tevoorschijn te komen, terwijl ze hun handen op hun gezicht houden. Een foto met een diepgaande betekenis, die de ware en dagelijkse realiteit laat zien van veel verpleegkundigen en artsen die hun best doen om patiënten te helpen.

“Het belangrijkste is om verenigd te blijven en elkaar te steunen”, zei Mindy. We kunnen haar niet ongelijk geven en we hopen dat eenheid en moed ons spoedig uit deze trieste periode zullen halen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt