Een Golden Retriever onderbreekt de oefeningen van zijn baasje en "doet mee" met de trainingen

Janine image
door Janine

07 Mei 2020

Een Golden Retriever onderbreekt de oefeningen van zijn baasje en "doet mee" met de trainingen
Advertisement

Sporten is erg belangrijk voor ons psychologische en fysieke welzijn, vooral als we het niet buitenshuis kunnen doen, bijvoorbeeld door naar de sportschool of het zwembad te gaan of gewoon in een park hardlopen. Een van de vervelendste gevolgen van het isolement dat velen ervaren in de periode van Covid-19, is dat we om oefeningen te doen moeten nadenken over hoe we dat thuis kunnen doen, met geduld en toewijding. Maar thuis zijn er soms zoveel afleidingen...

via Funny Dog Bailey

Advertisement
YouTube

YouTube

Wees voorzichtig als je een reeks fysieke oefeningen in je huis doet, vooral als je een hond in huis hebt die er alles aan zal doen om de sessie te stoppen en je aandacht te vragen... Zoals deze schattige Golden Retriever genaamd Bailey, die de fysieke training van zijn baasje op een grappige manier onderbreekt en in een mum van tijd het web rondgaat!

Advertisement
YouTube

YouTube

Als Bailey de mat ziet, gaat hij er onmiddellijk languit op liggen en “verhindert” dat zijn ondernemende baasje oefeningen zoals push-ups, planks en andere soorten training uitvoert...

YouTube

YouTube

Maar uiteindelijk vindt de jonge en atletische eigenaar van Bailey het niet erg en wordt niet boos, de onderbreking van zijn prachtige Golden Retriever is precies wat de op YouTube gepubliceerde video's zo teder, waar en grappig maakt. We zouden allemaal het baasje van Bailey willen zijn, en door hem worden “onderbroken" terwijl we iets aan het doen zijn!

YouTube

YouTube

Natuurlijk laat het leven van deze weken van quarantaine en isolatie binnenshuis ons niet veel keus: we moeten proberen, als we kunnen, in een van onze kamers proberen te bewegen, te oefenen en hard te werken zodat dit een gezonde routine wordt, wachtend op het einde van de lockdown en we weer buitensporten kunnen beoefenen.

YouTube

YouTube

Maar laten we ons ondertussen onderbreken door onze dierenvrienden terwijl we aan het trainen zijn; uiteindelijk, in moeilijke tijden zoals deze die we allemaal meemaken, maakt hun gezelschap onze dagen onvergetelijk!

Advertisement