Paard steelt de show tijdens de fotoshoot van een zwanger stel

Janine image
door Janine

21 Juni 2021

Paard steelt de show tijdens de fotoshoot van een zwanger stel
Advertisement

Er is niets onvergetelijkers voor de geboorte van een eerstgeborene dan de hele periode voorafgaand aan de komst van het nieuwe lid. Onder familieleden en vrienden van het aanstaande stel die hun best doen om mama en papa een handje te helpen tot de aankoop van kleding voor de baby, en vervolgens medische bezoeken, echo's, de buik van de moeder die de komende maanden steeds meer groeit, tot aan de fotoreportages. In feite zijn er veel stellen die een kind verwachten, besluiten het moment te vereeuwigen door de hoofdrolspelers te worden van artistieke fotoshoots.

via The Dodo

Advertisement

Amanda en Phil verwachten hun eerste kind, en dus kwamen ze op het briljante idee om een ​​fotoshoot midden in de natuur te maken, waarvan de hoofdpersoon de babybuik van moeder Amanda zou zijn en de glimlach van sprankelende vreugde van de twee ouders die niet konden wachten om de kleine te verwelkomen.

Jammer dat er een nieuwsgierig paard was die de show van Amanda en Phil stal, dat voor de fotolens ging staan en de fotoshoot praktisch hilarisch en onvergetelijk maakte...

Advertisement

Terwijl Kristen Zaffiro de verschillende foto's maakte die deel zouden uitmaken van de fotoshoot met Amanda en Phil in de hoofdrol, benaderde een erg grappig en speels paard, Buckshot genaamd, de aanstaande ouders en kwam praktisch op de familiefoto zonder dat iemand hem iets had gevraagd!

Amanda en Phil waren allebei verbaasd en geamuseerd door dat tafereel, terwijl het paard Buckshot had besloten de situatie onder controle te krijgen; het is zeker een paard dat de aandacht van de aanwezigen weet te trekken, zozeer zelfs dat Kristen Zaffiro op een gegeven moment, terwijl de foto's werden gemaakt, op een ironische manier tegen het paard zei: "Als je op de foto wilt, moet je wel lachen!”

En je zult het niet geloven, maar Buckshot deed precies wat de fotograaf hem vertelde; zoals je kunt zien aan de foto's die Kristen Zaffiro op haar Facebook-pagina plaatste, doet het paard Buckshot niets anders dan lachen voor de camera, alsof hij een volwaardig mens was!

Als Amanda en Phil aanvankelijk de grote hoofdrolspelers zouden zijn van de foto's gemaakt door Kristen Zaffiro, moet gezegd worden dat niemand dit vijfde wiel aan de wagen op vier poten kan ontgaan!

Advertisement