Door het gebruik van goedkope taarten slaagt een bruidspaar erin om een prachtige bruidstaart te maken voor slechts 50 dollar

Janine image
door Janine

30 April 2020

Door het gebruik van goedkope taarten slaagt een bruidspaar erin om een prachtige bruidstaart te maken voor slechts 50 dollar
Advertisement

Bij het organiseren van een bruiloft is het middelpunt van de ceremonie ongetwijfeld de jurk van de bruid en de grootte en de vorm van de bruidstaart; zo is het nu eenmaal, het zijn de twee essentiële elementen die voor de viering van de spirituele en juridische verbintenis tussen twee mensen een verzekerd succes zijn; hoe gedenkwaardiger de trouwjurk en de bruidstaart, hoe onvergetelijker de ceremonie voor de gasten zal zijn. Er was een stel uit de Verenigde Staten dat hun huwelijksreceptie net zo onvergetelijk wilde maken.

via Today

Advertisement

Jeremy en Gosia zijn een jong stel dat besloten heeft om te trouwen, maar ondanks de talloze financiële kosten die ze moeten dekken om hun bruiloft zo goed mogelijk te organiseren, hebben ze besloten te “besparen" op de bruidstaart met buitengewoon succesvolle resultaten. Jeremy werd geholpen door zijn zus Jessica, een zeer populaire DIY-blogger op Instagram, en een banketbakker.

Het stel besloot namelijk, de dag voor de bruiloft, om twee goedkope taarten te kopen voor de prijs van 50 dollar bij Costco; maar dit is nog niet alles.

Advertisement

Dankzij de hulp van de banketbakker en Jessica kochten Jeremy en Gosia de twee taarten, sneden ze en plaatsten ze op vier lagen, precies zoals het hoort bij een bruidstaart! De nieuwe taart met vier etages werd vervolgens ingevroren door botercrème glazuur en bloemendecoraties toe te voegen, die ongeveer $10 kostten.

Het eindresultaat, gepubliceerd door de blogger Jessica, is verbluffend: voor een te "verwaarlozen" kostprijs van in totaal ongeveer $60 hebben Jeremy en Gosia een taart voor hun bruiloft gemaakt die niet onder doet voor die van de meer professionele en… dure! Geweldig, jullie hebben iedereen geleerd dat een perfecte bruiloft niet chic hoeft te zijn... ten koste van alles!

Advertisement