De vrouw ondergaat een chemokuur, maar hij mag niet naar binnen: de man stuurt haar een liefdesboodschap bij het raam

Janine image
door Janine

16 Mei 2020

De vrouw ondergaat een chemokuur, maar hij mag niet naar binnen: de man stuurt haar een liefdesboodschap bij het raam
Advertisement

Wat zou je al niet voor je vrouw doen, de vrouw met wie je besloot te trouwen en de rest van je leven door te brengen. In gezondheid en ziekte, zoals de huwelijksbelofte luidt, en wanneer je levenspartner in dramatische situaties vecht om een ​​verraderlijk kwaad te verslaan, zullen de echtgenoten altijd klaar staan ​​om hun vrouw te ondersteunen in de strijd en naast haar te zijn. Ook als er, indien het niet anders kan, glas tussen zit.

via Yahoo News

Advertisement
Dennis Cockrell/Facebook

Dennis Cockrell/Facebook

Toen Diana Cockrell naar het ziekenhuis ging voor haar derde chemokuur, kon haar man Dennis niet naar binnen vanwege beperkingen rond het coronavirus. Maar alleen omdat hij niet fysiek bij zijn vrouw, met wie hij al 23 jaar samen is, kon zijn, betekende niet dat Dennis in die moeilijke tijd niet alles zou doen om haar te ondersteunen.

Dus verraste Dennis Diana door op het gras voor haar raam te zitten in het oncologisch centrum Bon Secours St. Francis in Greenville, in South Carolina, naast enorme borden die alle liefde toonden die hij voor haar voelde.

Advertisement
Dennis Cockrell/Facebook

Dennis Cockrell/Facebook

Dennis mocht bij de eerste infusie fysiek bij zijn vrouw zijn, maar bij de tweede had het ziekenhuis nieuwe regels voor sociale verwijdering ingevoerd vanwege COVID-19 en beperkende maatregelen voor sociale afstand. Toen Diana hem echter vertelde dat er vanuit de kamer van het ziekenhuis waar ze 5-6 uur chemotherapie onderging een raam was met uitzicht op het grasveld, had Dennis het geniale en tegelijkertijd ontroerende idee.

''Ik zag een grasveld net buiten het ziekenhuis en besloot dat ik bij Diana's volgende bezoek een tuinstoel zou meenemen en daar zou gaan zitten, zodat ze me tenminste kon zien en weten dat ik er was.”

Dennis Cockrel/Facebook

Dennis Cockrel/Facebook

Dennis voegde eraan toe: “De avond voor haar recente bezoek vroeg ik mijn kinderen om me te helpen de borden te maken terwijl ik Diana afleidde. We verstopten ze in de auto en zodra Diana de volgende ochtend binnenkwam voor haar infusie, heb ik de borden voor haar raam geïnstalleerd. Toen ik eenmaal wist dat ze in de kamer was, sms'te ik haar om naar buiten te kijken. Onnodig te zeggen dat ons plan werkte en ze verrast was. Verpleegkundigen uit het hele ziekenhuis begonnen te huilen en foto's te maken.”

Dennis Cockrell/Facebook

Dennis Cockrell/Facebook

Dennis is ongeveer drie en een half uur buiten de kamer van Diana gebleven en, als het weer het toelaat, hoopt hij hetzelfde te doen voor haar laatste kuur als hij nog niet in het ziekenhuis mag zijn. Een prachtig gebaar dat, zij het op een andere en ongebruikelijke manier, alle liefde toont die een man kan voelen voor zijn vrouw.

Een oprecht gebaar vol emotie en genegenheid. En we weten diep in ons hart dat Dennis en Diana deze strijd glorieus zullen winnen!

Advertisement