Deze jongen heeft een effectieve methode gevonden om zijn blinde en dove hond met vriendelijkheid wakker te maken

Janine image
door Janine

13 Mei 2020

Deze jongen heeft een effectieve methode gevonden om zijn blinde en dove hond met vriendelijkheid wakker te maken
Advertisement

Wanneer we een puppy adopteren, proberen we meestal de schattigste en mooiste te kiezen, maar bovenal proberen we de gezondste hond van allemaal te adopteren. Niemand wil een nieuw bergopwaarts avontuur beginnen en het is normaal dat de meeste mensen een dier willen met een gezonde en robuuste bouw. Helaas zijn er echter in de dierenwereld, evenals in de menselijke wereld, wezens die worden geboren met enkele genetische gebreken - gebreken die min of meer belangrijke handicaps veroorzaken. Wat gebeurt er met deze puppy's? Ook zij verdienen de genegenheid en warmte van een gezin. Deze jongen heeft bijvoorbeeld een hond geadopteerd die sinds haar geboorte doof en gedeeltelijk blind is en de band die tussen hen is ontstaan, is gewoonweg uniek.

via Instagram / lola_plum365

Advertisement
Instagram

Instagram

Aiden Michael Mann is een dierenartsassistent in Nashville, Tennessee (VS) en de "pappa" van een lieve, witharige hond - Lola. Lola is geen hond zoals alle anderen, aangezien ze sinds haar geboorte doof en half blind is, een reeks handicaps veroorzaakt door een moeilijke bevalling. De jonge dierenarts was niet 100% overtuigd van de adoptie van Lola, juist omdat het omgaan met een gehandicapte hond niet gemakkelijk is, maar toen hij haar eenmaal had ontmoet kon Aiden de tederheid van de hond niet weerstaan.

Advertisement
Instagram

Instagram

Zoals je je kunt voorstellen, is het niet gemakkelijk om met alle aspecten van Lola's dagelijkse leven om te gaan, maar Aiden probeert zijn best te doen om haar op haar gemak te stellen en van haar een gelukkige hond te maken. Een van de vele uitdagingen die Aiden moest overwinnen, was om Lola te kunnen wekken zonder haar telkens opnieuw te laten schrikken. Na verschillende pogingen en fouten begreep de jongen wat de beste methode was en wilde hij deze delen in een video op zijn Instagram-kanaal; een video die je zeker de rest van de dag zal doen glimlachen.

Instagram

Instagram

Elke keer dat hij haar uit haar zoete slaap wekt, begint Aiden zachtjes op de neus van de hond te blazen die, zodra ze die ongewone "stroom van lucht" voelt, haastig wakker wordt en dan onmiddellijk rustig wordt door de strelingen van zijn baasje.

Een grenzeloze liefde!

Advertisement