Een achtergelaten puppy “vraagt om hulp” van twee agenten op straat: ze adopteren hem als politiehond - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een achtergelaten puppy “vraagt om…
Koffiecrème: het eenvoudige recept zonder slagroom om thuis te bereiden met slechts 3 ingrediënten 8 alternatieve toepassingen van vloeibaar afwasmiddel: een uitstekende bondgenoot voor het wassen van muren, oven- en vuilvlekken

Een achtergelaten puppy “vraagt om hulp” van twee agenten op straat: ze adopteren hem als politiehond

Door Janine
28.682
Advertisement

Soms komen de mooiste verhalen en vriendschappen voort uit de meest kritieke situaties, die bestemd zijn om lang te duren omdat ze onder moeilijke omstandigheden zijn begonnen. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar ook en vooral voor dieren. Net als de schattige puppy, de hoofdrolspeler in ons verhaal, een dier dat een slechte ervaring heeft gehad maar dat er gelukkig in is geslaagd om er gezond, veilig en met de zekerheid van een betere toekomst uit te komen.

Het hondje was in de steek gelaten en liep verdwaald rond in de straten van Los Angeles, zichtbaar bang en gedesoriënteerd. Het had voor hem heel slecht af kunnen lopen, maar gelukkig ontmoette hij onderweg twee politieagenten, aan wie hij om “hulp vroeg”.

Agent Mercado en agent Tavera patrouilleerden op Boulevard Hobart toen ze de mooie bruine puppy zagen dwalen op straat. Het was meteen duidelijk dat het hondje in moeilijkheden verkeerde, en de bevestiging kwam toen hij naar de politiemannen rende, alsof hij op de een of andere manier dacht dat hij hun om hulp kon vragen.

Het hondje begon hen te volgen, wanhopig op zoek naar iemand om hem te beschermen en hem wat aandacht te geven. Gezien zijn zeer jonge leeftijd kon hij blijkbaar nog niet voor zichzelf zorgen. Een dier achterlaten is op zichzelf al een gemene en laffe daad; zo'n kleine puppy aan zijn lot overlaten betekent hem veroordelen tot enorme risico's.

Zo ontstond er onmiddellijk een bepaalde feeling tussen het hondje en de agent Mercado. De twee politieagenten namen hem mee en brachten hem naar het bureau, “introduceerden” hem bij al hun collega's en noemden hem Hobart, net als de straat waar hij werd gevonden. Onnodig om het geluk van de puppy te beschrijven: het welkom en de aandacht die de politie hem gaf, was precies wat hij zocht. De agenten waren zo onder de indruk en verheugd hem te leren kennen dat ze besloten Hobart als politiehond van Los Angeles te plaatsen, met een "ere"-titel.

Advertisement

De jonge agent Mercado adopteerde hem, nam Hobart mee naar huis en gaf hem alle nodige zorg. Wie weet of deze gelukkige puppy, eenmaal volwassen, zal worden opgeleid om samen met de politie misdaad te bestrijden.

Ondertussen kan hij er zeker van zijn dat hij een nieuw leven heeft gevonden onder de hoede van zijn favoriete agent, die voor hem een echte held is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt