Elke dag helpt deze hond zijn menselijke vriend op het land om te oogsten, als echt teamwork

Janine image
door Janine

12 Mei 2020

Elke dag helpt deze hond zijn menselijke vriend op het land om te oogsten, als echt teamwork
Advertisement

De goedheid en nabijheid die een dier kan tonen aan zijn menselijke vrienden is een echt grenzeloos gevoel. Onze hond of kat zal er altijd voor ons zijn, ondanks tegenslagen, moeilijkheden en moeilijke omstandigheden. Met onvoorwaardelijke liefde staan onze dieren aan onze zijde en geven ons veel, en vragen er weinig voor terug.

Daarom is het geweldig om het voorrecht te hebben ze aan onze zijde te hebben. De man waar we je over vertellen, kan erover mee praten. Een jonge man die, om te leven, hard op het land werkt en aan zijn zijde een heel bijzondere metgezel heeft: zijn hond.

via Mim Meem/Youtube

Advertisement
Mim Meem/Youtube

Mim Meem/Youtube

Het oogsten is zeker geen gemakkelijke taak voor degenen die op het land werken. De inspanning is aanzienlijk, en om alles te doen moet je vaak zware gewichten kunnen dragen en lange dagen maken. Gelukkig voor hem heeft deze man echter een geweldige hond, een dier dat heel goed begreep wanneer het tijd was om aan de slag te gaan om zijn menselijke vriend te helpen.

Advertisement
Mim Meem/Youtube

Mim Meem/Youtube

De eigenaar is niet de enige die bundels gras en takken op zijn rug draagt: ook de hond helpt mee, uiteraard in veel mindere mate en zonder dat het gewicht hem kan beschadigen, maar hij laat zien dat hij een grote hulp kan zijn. Echt teamwork dus, vastgelegd op een video die op sociale netwerken werd gedeeld en veel reacties van waardering van gebruikers over de hele wereld heeft gekregen.

Mim Meem/Youtube

Mim Meem/Youtube

Uit de beelden lijkt het een volkomen normale scène dat deze twee vrienden en collega's leven als het gaat om het oogsten. Immers, wanneer je om de mensen om je heen geeft die voor je zorgen, wordt samenwerken een geweldige manier om je genegenheid en nabijheid kenbaar te maken. Een scène die ons eraan herinnert - indien nodig - hoe belangrijk het is om voor onze trouwe viervoeters te zorgen, echte geschenken voor ons geluk.

Advertisement