Een 3-jarige jongen redt zijn bejaarde buurvrouw die per ongeluk 3 dagen vastzat in de kelder

Janine image
door Janine

15 Mei 2020

Een 3-jarige jongen redt zijn bejaarde buurvrouw die per ongeluk 3 dagen vastzat in de kelder
Advertisement

Op slechts 3-jarige leeftijd is Eyas Tran al een kleine held, geprezen door de politie voor het redden van het leven van een oudere vrouw die per ongeluk drie dagen vastzat in haar kelder. Als je nog maar een 3-jarige jongen bent, nieuwsgierig en bereid om de krant naar de ouderen in de buurt te brengen, op je fietsje waar je net op hebt leren rijden, is het alsof je een groot avontuur beleeft. De kleine Eyas bleek buitengewoon intelligent en doelgericht in dit verhaal dat, als hij niet tijdig had ingegrepen, waarschijnlijk een slechte wending zou hebben genomen.

via CBS Boston

Advertisement
Youtube / CBS Boston

Youtube / CBS Boston

Eyas wandelde rustig met zijn familie door de wijk toen hij een krant voor de deur van zijn bejaarde buurvrouw Peggy zag. Het kind voelde zich onmiddellijk genoodzaakt de krant aan zijn geliefde buurvrouw te bezorgen! De kleine jongen keek nog even goed en merkte op dat het niet om één ongelezen krant ging die bij de deur lag, maar drie. Eyas begon toen op Peggy's deur te kloppen, blij om haar alle tot dan toe verloren kranten te geven.

Advertisement
Youtube / CBS Boston

Youtube / CBS Boston

Er kwam echter geen antwoord van mevrouw Peggy. Eyas' moeder wist dat er iets vreemds aan de hand was, ook omdat Peggy's auto netjes in de garage stond geparkeerd. Toen de politie eenmaal was gebeld, was het mysterie opgelost: mevrouw Peggy zat vast in de kelder en zat daar al minstens 3 dagen! De arme Peggy had zichzelf per ongeluk opgesloten, in wat het klassieke ongeluk leek te zijn waarbij de deur achter ons dichtgaat en we er niet aan hadden gedacht om de sleutel mee te nemen.

De politie zei dat de tussenkomst van de kleine Eyas net op tijd was en dat als het langer had geduurd, ze het waarschijnlijk niet zo lang in die "gevangenis" had uitgehouden. Gelukkig liep uiteindelijk alles goed af!

Advertisement