De eigenaren sloten de hond op tussen de deur en het tralies omdat ze tijdens de lockdown niet voor hem konden zorgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De eigenaren sloten de hond op tussen…
5 effectieve thuismethoden om de verstopte gootsteenafvoer te ontstoppen en schade aan de leidingen te voorkomen Een 90-jarige man beweert 50 kinderen te hebben: 17 met zijn vrouwen, 15 met zijn schoonzus en één met zijn schoonmoeder

De eigenaren sloten de hond op tussen de deur en het tralies omdat ze tijdens de lockdown niet voor hem konden zorgen

Door Janine
9.629
Advertisement

Ook Chili is getroffen door de Covid-19-pandemie, tot het punt dat sommige gebieden de strategie van lockdown hebben aangenomen. Tijdens de quarantaineperiode hoorde een vrouw over de omstandigheden waarin een hond werd gehouden; het zat opgesloten tussen het tralies en de voordeur, in een zeer kleine ruimte waarin de hond zich niet eens zou kunnen omdraaien. Het excuus van de eigenaren was dat ze hun zieke moeder thuis hadden en dat ze niet voor de hond konden zorgen.

Het gebeurde in Santiago, de hoofdstad van Chili, waar de lockdown de burgers dwong thuis te blijven. Tijdens een noodzakelijke verplaatsing, merkte een vrouw op dat een hond in vreselijke toestand werd gehouden. Het zat opgesloten tussen het ijzeren tralies en de voordeur, in een ruimte van enkele tientallen centimeters. De middelgrote hond kon zich niet verroeren.

De vrouw beweert meerdere keren te hebben aangebeld om met de eigenaren te praten, en pas na een half uur gingen ze naar buiten om haar te vertellen dat de hond daar elke ochtend stond omdat ze een zieke moeder in huis hadden waar ze druk mee waren.

Woedend belde de vrouw de lokale politie. Dankzij hun tussenkomst zal de hond nu een andere accommodatie vinden die zeker niet de ruimte tussen een tralies en de voordeur zal zijn, maar een echt thuis.

Helaas dwingen noodsituaties zoals die van het Coronavirus ons ertoe ons leven te reorganiseren, maar als dit ten koste van weerloze dieren is, is het altijd verkeerd en onrechtvaardig.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt