Diploma-uitreikingen geschorst vanwege Covid: een vader bouwt een podium om zijn dochter te vieren

Janine image
door Janine

31 Mei 2020

Diploma-uitreikingen geschorst vanwege Covid: een vader bouwt een podium om zijn dochter te vieren
Advertisement

Met het uitbreken van de Coronavirus-epidemie zijn veel gewoonten veranderd en moesten veel gedragingen die we in het verleden hadden drastische veranderingen ondergaan. Alleen al het feit dat we sociale afstand moeten houden, vereist een herziening van ons dagelijks leven, inclusief uitzonderlijke gebeurtenissen, die we normaal gesproken met vrienden zouden vieren, in een restaurant, op straat of in een pub. Helaas is dit allemaal niet mogelijk vanwege het aanhoudende virus en veel mensen hebben zichzelf letterlijk opnieuw moeten uitvinden om hun resultaten of hun speciale momenten te vieren. Een vader uit Memphis had bijvoorbeeld het briljante idee om een ​​klein podium te bouwen op de binnenplaats van zijn huis, om te zorgen voor een diploma-uitreiking voor zijn dochter zoals het hoort.

via Twitter / BallerAlert

Advertisement

Creatieve oplossingen zijn altijd de beste en als ze de veiligheid van iedereen waarborgen en tegelijkertijd een dochter gelukkig maken, des te beter. Gabrielle Pierce keek ernaar uit om af te studeren aan de Xavier University of Louisiana en had het graag op de meest traditionele manier willen doen; je kunt je haar teleurstelling voorstellen toen ze zich realiseerde dat er geen grootse ceremonie zou plaatsvinden op haar universiteit. Haar vader, Torrence Burson, kon zijn dochter natuurlijk niet in wanhoop achterlaten, zonder zelfs maar een ​​belangrijke gebeurtenis zoals het afstuderen te vieren, dus bouwde hij een podium voor haar op de oprit van het huis. Alles gebeurde op de meest traditionele manier, maar in alle veiligheid, met respect voor elke beperking.

Er zijn gebeurtenissen in het leven van een persoon die belangrijk zijn om op het "juiste moment" te beleven: Gabrielle's vader wilde zijn dochter een van de mooiste ervaringen geven die de jonge vrouw voor altijd in haar hart draagt.

Advertisement