Een dappere jongen daalde af in een put om een ​​pup van de verdrinkingsdood te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een dappere jongen daalde af in een…
Een jongen bouwt een minihuisje voor de dakloze vrouw die in zijn buurt op straat sliep Twee honden uit hetzelfde nest ontmoeten elkaar na een lange tijd en het lijkt erop dat ze elkaar meteen herkennen

Een dappere jongen daalde af in een put om een ​​pup van de verdrinkingsdood te redden

Door Janine
832
Advertisement

Er zijn momenten waarop het enige dat je hoeft te doen, is om zo snel mogelijk te handelen. Dit zijn noodsituaties waarin we onszelf nooit zouden willen bevinden, maar die vroeg of laat wel kunnen gebeuren. En het is op die cruciale momenten dat iemands kracht, moed en vastberadenheid worden getoond, ook als we nooit hadden verwacht die te hebben.

Zoals in het geval van de jongen waarover we je nu vertellen, een echte kleine grote held die niet aarzelde om zijn veiligheid in gevaar te brengen om een ​​wezen dat in ernstig gevaar was te redden.

In een landelijk dorpje, terwijl de kinderen rustig aan het spelen waren, hoorden de kleintjes een geluid dat leek alsof iets of iemand in een put was gevallen. Het was voldoende om te gaan kijken en vast te stellen dat onderin, meters bij hen vandaan, een jonge pup was gevallen.

Het dier, niet ouder dan een maand oud, kennelijk niet op de hoogte van het gevaar, was in de put beland en er was geen tijd te verliezen: het moest terug naar de oppervlakte worden gebracht, omdat het anders zou verdrinken. Een volwassene zou echter te groot zijn geweest om in de put af te dalen en de pup wilde niet in de emmer gaan zitten die wordt gebruikt om het water omhoog te halen. De tijd verstreek en de jongen in kwestie nam zijn beslissing: hij zou naar beneden gaan om de hond te redden.

Advertisement

Nadat ze hem met een touw hadden vastgebonden, lieten de aanwezigen de jongen langzaam in de put zakken, totdat de kleine held erin slaagde de puppy te pakken die op het punt stond te verdrinken. Net op tijd lukte het de jongen hem met zijn handen vast te pakken, om vervolgens weer naar boven te worden gebracht. Een echte kleine held die met zijn moedige onderneming de wereld rond is gegaan. De reddingsvideo werd namelijk gepubliceerd op Facebook, waar hij veel visualisaties en reacties verzamelde.

No te arrepientas de 1 me gusta por este valiente chico

No te arrepientas de 1 me gusta por este valiente chico

Pubblicato da Animales Salvajes su Domenica 3 maggio 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt