Hond redt het kleine meisje dat midden in de nacht was gestopt met ademen

Janine image
door Janine

20 December 2021

Hond redt het kleine meisje dat midden in de nacht was gestopt met ademen
Advertisement

Het hebben van een hond in huis kan op veel manieren een zegen zijn. Een hond kan een trouw en waardevol gezelschapsdier zijn, dat in sommige gevallen zelfs levens kan redden. Hun instinct suggereert hen dat ze in veel extreme gevallen van gevaar moeten handelen, terwijl ze er in vele andere in slagen om de levens van de mensen om hen heen te redden. Dit is wat er gebeurde met de familie van Kelly Andrew, de eigenaresse van een Boston Terrier genaamd Henry, die letterlijk het leven redde van de kleinste van het huis, Kelly's dochtertje. Beide ouders ergerden zich 's nachts bijna aan de “driftbuien” van de hond en zijn constante pogingen om de kinderkamer binnen te komen, maar toen beseften ze waar het werkelijk om ging.

via Twitter / Kelly Andrew

Advertisement

De arme Henry was helemaal niet vervelend, als we zijn dierengedrag zo kunnen definiëren, maar hij probeerde zijn baasjes te waarschuwen dat er iets mis was. Die nacht bleef de hond vreemd janken, niet te vergelijken met grommen, maar toch erg ongewoon; bovendien bleef het dier heen en weer lopen tussen de kinderkamer en de kamer van de ouders, waardoor de kleine constant wakker werd. Kelly ergerde zich aan dat gedrag, ook omdat de hond haar dochter steeds wakker maakte, maar toen ze het meisje in het bedje ging controleren, stond haar hart even stil. De baby was gestopt met ademen en Henry trok alleen maar haar aandacht om haar te waarschuwen. Het kleine meisje werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht en bijgestaan ​​door bekwame artsen.

In de post op Twittter van de ouders lezen we dat het met het meisje nu "veel beter" gaat en de eer gaat niet alleen naar de artsen op de eerste hulp van het "Connecticut Children's Hospital", maar vooral naar hun hond. "Ik weet niet wat er zou zijn gebeurd als Henry haar niet wakker had gehouden", twitterde Kelly.

Advertisement
Twitter / kelly andrew

Twitter / kelly andrew

Henry's voorbeeldige gedrag was daarom voorzienig. De hond bleef die nacht alleen thuis en kon heel goed omgaan met zijn "angst voor het donker". Een kleine heldhaftige hond die ons nogmaals laat zien hoe zelfs die dierlijke houdingen die het symptoom lijken te zijn van slecht gedrag, in werkelijkheid een zegen zijn voor het hele gezin. Kortom complimenten voor deze superhond en zijn feilloze instinct! Zoals Kelly ook schreef, lijkt het soms dat wij mensen het gezelschap van deze prachtige wezens niet verdienen. Laten we hen meer vertrouwen geven.

Advertisement