Een meisje van 3 jaar verdwaalt in het bos: haar hond blijft de hele nacht bij haar, en "roept" dan om hulp - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje van 3 jaar verdwaalt in het…
25 goedkope en doe-het-zelf-ideeën die ouders niet willen missen Deze schattige ezels zullen het liefste zijn wat je vandaag ziet

Een meisje van 3 jaar verdwaalt in het bos: haar hond blijft de hele nacht bij haar, en "roept" dan om hulp

3.073
Advertisement

De kleine Aurora van slechts 3 jaar speelde op het grote boerenbedrijf van haar familie toen zij rond drie uur 's middags beseften dat het meisje verdwenen was.

Er werd onmiddellijk alarm geslagen, maar de onderzoeken die de volgende morgen werden gestart, hadden niet tot succes geleid. In de vroege uren van de volgende dag keerden meer dan honderd politieagenten en vrijwilligers terug naar het gebied in een wanhopige zoektocht naar het kind, totdat een geluid hun aandacht trok.

via: abc.net.au

Eindelijk, rond 8 uur, hoorde de oma van het meisje, dat slechts drie jaar oud is, een zacht geluid vanaf de top van een heuvel waar ze liep.

Toen ze het punt naderde waar ze het geluid had gehoord, ongeveer 2 km van huis, stond de vrouw oog in oog met de familiehond Max, een zeventienjarige dove en gedeeltelijk blinde Australische cattle hond.

De hond leidde de vrouw onmiddellijk naar de exacte plek waar het kind was.

foto: Facebook/Kelly Benston

"Max moet Aurora gevolgd zijn en bleef 17 uur lang bij haar in het bos, "vertelde de vrouw aan verslaggevers.

De nachttemperatuur was ongeveer 15° C, maar ondanks het feit dat ze het erg koud had, had Aurora geen ernstige verwondingen, slechts een paar krassen.

Advertisement

De Queensland-politie heeft eer betoond aan de lieve en dappere Max die hem tot ereburger heeft benoemd.

Een meer dan legitieme erkenning voor een hond die ondanks zijn leeftijd en kwalen niet aarzelde om naast een doodsbang kind te blijven ziten en zich alleen van haar af te wenden toen hij zich realiseerde dat er iemand in de buurt was.
Een mooie getuigenis van hoe diep de relatie is tussen mensen en honden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt