Een 10-jarige jongen vraagt ​​de buren of hij na het einde van het coronavirus op hun pup mag passen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 10-jarige jongen vraagt ​​de…
Een videocamera registreert 3 obers die in het eten van twee politieagenten spugen: ze zijn ontslagen en gearresteerd Abushe, het Ethiopische kind met blauwe ogen: hij is 8 jaar oud en lijdt aan een zeldzaam syndroom dat hem

Een 10-jarige jongen vraagt ​​de buren of hij na het einde van het coronavirus op hun pup mag passen

20 Mei 2020 • Door Janine
7.358
Advertisement

Zet een paar maanden oude Golden Retriever puppy, kwispelend en enthousiast bij het zien van elk nieuw menselijk wezen, naast een 10-jarige jongen, bereid en hoopvol nieuwe ervaringen op te doen, en je zult een perfecte match hebben. Op sociale media ging de foto van een brief die een jongen genaamd Troy aan zijn buren schreef viral. In de brief biedt de jongen zichzelf aan als hondenoppas voor wanneer “betere tijden” arriveren: wanneer het Coronavirus niet langer een bedreiging vormt, zou Troy graag met Arthur wandelen, de Golden Retriever pup die hem blijkbaar een golf van frisse lucht bracht.


Troy heeft zichzelf voorgesteld als babysitter voor Arthur, de lieve pup van zijn buren, ondanks zijn jonge leeftijd. De kleurrijke brief die de jongen naar de buren stuurde, werd gepubliceerd op Arthur's persoonlijke Instagram-account, dat meer dan 30.000 volgers heeft - wat niet verwonderlijk is, gezien zijn schattige uiterlijk!

In de beschrijving van de foto lijkt Arthur, de puppy, rechtstreeks te antwoorden op de kleine Troy: "Vandaag heb ik vriendschap gesloten met een klein mens. Hij is praktisch net zo groot als ik. Ik wed dat ik hem kan overtuigen om me meer “beloningen” te geven dan mijn baasjes”.

Advertisement

De twee hebben elkaar al ontmoet en zijn vrienden geworden, ondanks de verplichting om de sociale afstand te bewaren. Op het kanaal van Arthur wilden ze erop wijzen dat er geen foto's zijn geplaatst met de kleine Troy om de privacy te behouden, gezien zijn jonge leeftijd.

Met zo'n snoetje... weten we zeker dat de twee beste vrienden zullen worden!

Tags: DierenHondenKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt