Na 6 lange jaren slaagt een vrouw erin haar hond te knuffelen: ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na 6 lange jaren slaagt een vrouw erin…
Tegenover de onverschilligheid van de andere passagiers maakt een jongen plaats voor een zwangere vrouw in de metro Tijdens de pandemie breit een lerares 23 schattige poppen die haar leerlingen vertegenwoordigen

Na 6 lange jaren slaagt een vrouw erin haar hond te knuffelen: ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was

Door Janine
3.135
Advertisement

Het is echt moeilijk, voor degenen die nog nooit een hond aan hun zijde hebben gehad, om te begrijpen hoe groot het leed en de pijn is wanneer we onze trouwe viervoeter verliezen. Als we hem niet meer vinden, proberen we het onmogelijke om de verdwijning aan iedereen kenbaar te maken en hem naar huis te brengen. Angst en onzekerheid nemen toe en als het lang duurt, zal de hoop om onze hond te vinden vervagen.

Dat gold ook voor Kimberly, een vrouw uit Oklahoma, toen ze haar mooie zwart-witte hond verloor. Hoewel ze al lang niets meer van hem had gehoord, had het lot voor haar en haar vriend met de staart iets heel bijzonders in petto.

Wat met deze vrouw is gebeurd, is waarschijnlijk wat elke hondenbezitter die zijn hond kwijt is, hoopt dat hem zal overkomen. Het meest ongelooflijke in dit specifieke geval is dat het na 6 jaar is gebeurd. Je leest het goed: 6 jaar na zijn verdwijning slaagde Kimberly erin haar geliefde hondje te omarmen, die ze op een heel speciale manier heeft gevonden.

Het begon allemaal met een Facebook-bericht dat werd gedeeld door de medewerkster van supermarkt Walmart. In de aankondiging was de foto van het hondje duidelijk te zien en zei: "Ik ben verdwaald, ik heb mijn ouders nodig! Ik liep de Walmart binnen, kom me ophalen!", net alsof het de hond zelf was die de oproep deed.

Toen Deb Melser, medewerkster van de supermarkt, het hondje de winkel zag binnenkomen alsof het heel normaal was, besloot ze dat ze voor hem zou zorgen. Dus besloot ze, naast de post op Facebook, de mogelijke aanwezigheid van de identificatiemicrochip te onderzoeken. Nadat ze hem had laten controleren, kreeg de vrouw verschillende telefonische contacten. De poging leverde echter niet het verwachte resultaat op.

Advertisement

Tot Kimberly op magische wijze opdook toen ze hoorde van de vondst in de supermarkt. De vrouw was gecontacteerd dankzij de chip, maar aanvankelijk had ze niet gereageerd. Zes lange jaren dus, voordat ze haar geliefde hond weer kon omarmen. Hoewel ze de hoop om hem weer te zien nooit helemaal had opgegeven, is het niet moeilijk voor te stellen dat zo'n gelukkig einde, voor haar en voor het dier, volledig onverwachts kwam. De foto's van hun ontmoeting "spreken" meer dan duizend woorden: een enorme vreugde, verbonden in de hoop dat deze twee vrienden altijd bij elkaar zullen blijven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt