Een vrouw adopteert een pasgeboren baby en ontdekt dat ze de biologische zus is van haar geadopteerde zoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw adopteert een pasgeboren baby…
5 gouden regels voor een altijd groene basilicum in huis: een aromatische plant vol smaak, onmisbaar in elke keuken Een vrouw laat een kind 9 dagen alleen thuis: hij redt zichzelf door de buren om hulp te vragen

Een vrouw adopteert een pasgeboren baby en ontdekt dat ze de biologische zus is van haar geadopteerde zoon

Door Janine
29.303
Advertisement

Soms plaatst het leven ons voor zulke ongelooflijke gebeurtenissen dat het moeilijk te geloven is dat ze toevallig zijn. Het lot lijkt in feite ontmoetingen en evenementen zo te plannen dat ze op de meest onverwachte en verrassende momenten en manieren gebeuren.

Dit is wat Katie Price, de hoofdrolspeelster van ons verhaal, moet hebben  gedacht, toen ze besloot om voor de tweede keer moeder te worden, een meisje in moeilijkheden adopteerde dat zich in zekere zin al diep verbonden voelde met haar en haar dierbaren.

via: Globalnews

Toen Katie haar eerste kind, Grayson, adopteerde, was de baby bijna 11 maanden oud. Haar grootste wens was om moeder te worden en gezien haar vruchtbaarheidsproblemen viel haar keuze op adoptie. De jongen had hulp nodig maar Katie was op alles voorbereid.

foto: Pixabay

Maar de vrouw had nooit kunnen denken om, slechts een maand na de adoptie van Grayson, een telefoontje van het ziekenhuis te ontvangen waarin haar werd geïnformeerd over een klein meisje, slechts 4 dagen oud, dat iemand nodig had die onmiddellijk voor haar kon zorgen.

Advertisement

De vrouw besloot, hoewel ze niet van plan was om in korte tijd nog een kind te adopteren, ja te zeggen. Dus verwelkomde ze Hannah, die bij haar en Grayson een gezin en een thuis vond. En op dat moment gebeurde het ondenkbare.

Katie keek naar het armbandje dat het meisje in het ziekenhuis had gekregen en zag iets dat haar al bekend was. Op het voorwerp stond de naam van Hannah's biologische moeder geschreven en, ongelooflijk, het was dezelfde naam als de moeder van Grayson.

Precies: dezelfde naam, dezelfde geboortedatum, ook al hadden de kinderen nogal verschillende fysieke kenmerken. Grayson heeft in feite een donkere huid en donker haar; Hannah daarentegen heeft een lichte huid met roodblond haar. Zou het gewoon een ongelooflijk toeval kunnen zijn? Katie moest de zaak tot op de bodem uitzoeken.

Advertisement

Ze besloot daarom de biologische moeder te ontmoeten en zodra ze haar zag, realiseerde ze zich dat de overeenkomsten met de kleine Grayson duidelijk waren. De vrouw bevestigde ook dat ze vóór Hannah een zoontje had gebaard en de DNA-test maakte het allemaal officieel: Grayson en Hannah zijn biologische halfbroer en zusje en werden herenigd dankzij de adoptie van Katie.

Als Hannah door een ander gezin was geadopteerd, zouden de twee elkaar nooit hebben gekend en hun jeugd en leven niet samen hebben doorgebracht. Het lot had daarom besloten dat ze samen geliefd en verzorgd moesten worden door een liefdevolle en vrijgevige vrouw als Katie. Wat hier is gebeurd, is eigenlijk een soort "wonder" en we kunnen alleen maar het allerbeste wensen aan deze geweldige familie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt