De kleinzoon restaureerde in het geheim de oude auto van zijn opa: toen hij hem aan hem liet zien, viel hij bijna flauw van vreugde

Janine image
door Janine

21 Mei 2020

De kleinzoon restaureerde in het geheim de oude auto van zijn opa: toen hij hem aan hem liet zien, viel hij bijna flauw van vreugde
Advertisement

Een ouder zou er echt alles aan doen om zijn ​​kind gelukkig te zien: opoffering, advies, nabijheid, hulp zijn allemaal dingen die binnen de prachtige rol van deze onvervangbare figuren in ieders leven vallen, echte fundamentele pijlers.

Als dit alles geldt voor vaders en moeders, geldt dat ook voor grootouders. De band die ontstaat tussen een grootvader en een kleinzoon is iets unieks en bijzonders, in die zin dat de kleinkinderen de "ouderen" van de familie zien als mensen waardoor ze erin slagen om zich op de beste manier te vormen en op te groeien. Cam en Fred, kleinzoon en grootvader, hoofdrolspelers van het mooie verhaal dat we je gaan vertellen, weten dit.

via Fox 10 Phoenix

Advertisement
ABC News/Youtube

ABC News/Youtube

Oude auto's maken voor velen echt deel uit van hun leven, objecten waaraan men veel positieve herinneringen heeft, "avonturen" die aan boord zijn beleefd, of voor de vreugde die men had toen het gekocht en er mee gereden werd. Dit geldt ook voor Fred: de man is dol op zijn Chevrolet Bel Air uit 1957, een prachtige auto, een waar symbool op wielen uit de jaren ’50 in de Verenigde Staten.

De grootvader van Cam kocht de auto toen hij nog maar 28 jaar oud was. Je eerste auto, zoals velen weten, vergeet je nooit, en dat gold ook voor hem, aangezien zijn prachtige Chevrolet verbonden bleef met vele prachtige herinneringen aan de jeugd. In de loop der jaren is deze auto echter achteruit gegaan, ooit flitsend en praktisch perfect. Fred's steeds zeldzamere gebruik hield de auto zeker niet "jong" zoals het ooit was.

Advertisement
ABC News/Youtube

ABC News/Youtube

En op dit punt besloot Cam in te grijpen. Voor de 81ste verjaardag van zijn grootvader, waarvan hij zijn passie voor motoren heeft geërfd, besloot hij zijn prachtige Chevy te nemen en hem volledig te restaureren. In al die jaren had Fred nooit de moed gehad om de auto weg te doen of te verkopen, maar om verschillende redenen had hij ook nooit de kans om hem te vervangen.

ABC News/Youtube

ABC News/Youtube

Maar daar heeft zijn kleinzoon Cam voor gezorgd. De auto is gerestaureerd in zijn prachtige donkerrode lak, en in vele andere niet minder belangrijke details. Geblinddoekt werd Fred geleid door zijn kleinzoon om zijn bijzondere verjaardagscadeau te ontdekken. Onnodig de emotie te beschrijven die hij voelde toen hij zijn Bel Air zag glimmen zoals vroeger, alsof het net de fabriek had verlaten. De man kon het niet geloven, maar het was echt waar: Cam maakte een prachtig gebaar en liet hem zien, als het nog nodig was, hoe geweldig de band is die grootouders en kleinkinderen verenigt!

1010 Wins/Youtube

1010 Wins/Youtube

Advertisement