Een banketbakkerij maakt de "Bazooka", de gevulde mega cannolo met 50 kleine cannoli - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een banketbakkerij maakt de "Bazooka",…
Een oma van 103 jaar geneest van Covid-19 en viert het met een ijskoud biertje Citroen is essentieel voor de schoonmaak in huis: het maakt de ramen glanzend en het wasgoed heel zacht

Een banketbakkerij maakt de "Bazooka", de gevulde mega cannolo met 50 kleine cannoli

Door Janine
886
Advertisement

Soms kent de verbeelding - en de overdrijving - van sommige mensen geen grenzen. Het lijkt alsof je wat als "normaal" wordt beschouwd vaak naar nieuwe, ongelooflijke dimensies wilt brengen. Afgezien van persoonlijke smaak, verbluffen deze experimenten je ongetwijfeld en intrigeren ze je door hun unieke kenmerken.

We konden niet anders denken dan toen we deze bijzondere en gigantische cannolo zagen die gemaakt werd door een patisserie in Sydney. Je zult beseffen dat het geen eenvoudig "dessert" is: hier worden we geconfronteerd met een echte "explosie" van cannoli: om precies te zijn, 50 daarvan samengevoegd tot een enorme, niet toevallig gedoopte "Bazooka".

Als je denkt dat het niet echt is, heb je het mis, want de Cannolo Bazooka, die zijn naam dankt aan de verschrikkelijke antitank raketwerper, is de specialiteit van banketbakkerij Caruso in Sydney, in Australië. De "kogels" van dit dessert zijn 50 gevulde cannoli, in een uiteraard eetbaar omhulsel vol smaak (en calorieën!).

Het recept ontstond in 2012 ter gelegenheid van het verjaardagsfeestje van een familielid van de banketbakkers. Sindsdien was het een enorm succes, voldoende om er een dessert van te maken waar de inwoners van de Australische stad gek op zijn.

Advertisement

De familie Caruso nam, gezien deze populariteit, ook deel aan verschillende cursussen en exposities waarin ze hun gigantische gevulde cannolo en de procedure om het te maken lieten zien.

Dit dessert is meer dan een dessert, het is een soort kunstwerk, een culinaire creatie die je in een oogopslag sprakeloos kan maken. Het is zeker niet het meest geschikt voor mensen die een dieet volgen, maar het lijdt geen twijfel dat je zin krijgt het te proeven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt