Een vrouw laat een kind 9 dagen alleen thuis: hij redt zichzelf door de buren om hulp te vragen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw laat een kind 9 dagen alleen…
Een vrouw adopteert een pasgeboren baby en ontdekt dat ze de biologische zus is van haar geadopteerde zoon 14 foto's laten zien dat de plek waar we ons het veiligst voelen in de armen van mamma is

Een vrouw laat een kind 9 dagen alleen thuis: hij redt zichzelf door de buren om hulp te vragen

19 Mei 2020 • Door Janine
8.383
Advertisement

Soms zijn er verhalen en gebeurtenissen die ervoor zorgen dat we sprakeloos blijven. We hebben het over situaties en gedragingen die we nooit zouden willen zien, en die boekdelen spreken over het weinige verantwoordelijkheidsgevoel van bepaalde mensen.

Een treurig voorbeeld is de 39-jarige vrouw waarover we je gaan vertellen, een vrouw die in Florida het leven van een kind, dat de zoon van haar partner zou zijn, ernstig in gevaar heeft gebracht, zonder enig gezond verstand en zorg. We zouden een vrouw die een kind 9 lange dagen alleen in huis laat zonder water, voedsel of elektriciteit niet anders kunnen omschrijven.

via: Daily Mail

Het lijkt onmogelijk, maar dat is precies wat er gebeurde toen de vrouw, Autumn Lee Beede, besloot om een ​​paar dagen weg te gaan en het kind helemaal alleen te laten, aan zijn lot overgeleverd. Ondanks de aanbevelingen aan het kind om goed voor zichzelf te zorgen, moest het kind toch hulp zoeken bij de buren, aangezien het in nogal kritieke omstandigheden was gekomen.

En dankzij de tussenkomst van een persoon die in de wijk woont, kwamen de plaatselijke wetshandhavers tussenbeide. Het tafereel dat de agenten bij hun aankomst aantroffen, is op zijn zachtst gezegd vreselijk: de hygiënische omstandigheden in het huis waren erg slecht en er was zelfs geen stromend water en elektriciteit in het huis, terwijl voedsel schaars was. Redenen waarom de jongen gedwongen werd hulp te zoeken bij de buren.

De opgespoorde vrouw werd onmiddellijk gearresteerd op beschuldiging van het achterlaten van een kind. Kort daarna vrijgelaten dankzij een borgtocht van $5.000, zal de vrouw nog worden berecht. Volgens wat werd gemeld door het kind - van wie de leeftijd niet is bekendgemaakt - zou de vrouw herhaaldelijk hebben geweigerd naar huis te gaan om de situatie te controleren, omdat ze het druk had met wie weet wat voor dringende verplichtingen.

Een gebeurtenis die, zoals gezegd, echt verschrikkelijk is en waarop, na verdere ontwikkelingen van de onderzoeken, echt trieste en onaanvaardbare details naar voren zijn gekomen. De hoop is dat verhalen als deze kunnen helpen om het belang van handelen met menselijkheid en verantwoordelijkheid te begrijpen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt