Een vrouw laat een kind 9 dagen alleen thuis: hij redt zichzelf door de buren om hulp te vragen

Janine image
door Janine

19 Mei 2020

Een vrouw laat een kind 9 dagen alleen thuis: hij redt zichzelf door de buren om hulp te vragen
Advertisement

Soms zijn er verhalen en gebeurtenissen die ervoor zorgen dat we sprakeloos blijven. We hebben het over situaties en gedragingen die we nooit zouden willen zien, en die boekdelen spreken over het weinige verantwoordelijkheidsgevoel van bepaalde mensen.

Een treurig voorbeeld is de 39-jarige vrouw waarover we je gaan vertellen, een vrouw die in Florida het leven van een kind, dat de zoon van haar partner zou zijn, ernstig in gevaar heeft gebracht, zonder enig gezond verstand en zorg. We zouden een vrouw die een kind 9 lange dagen alleen in huis laat zonder water, voedsel of elektriciteit niet anders kunnen omschrijven.

via Daily Mail

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Het lijkt onmogelijk, maar dat is precies wat er gebeurde toen de vrouw, Autumn Lee Beede, besloot om een ​​paar dagen weg te gaan en het kind helemaal alleen te laten, aan zijn lot overgeleverd. Ondanks de aanbevelingen aan het kind om goed voor zichzelf te zorgen, moest het kind toch hulp zoeken bij de buren, aangezien het in nogal kritieke omstandigheden was gekomen.

En dankzij de tussenkomst van een persoon die in de wijk woont, kwamen de plaatselijke wetshandhavers tussenbeide. Het tafereel dat de agenten bij hun aankomst aantroffen, is op zijn zachtst gezegd vreselijk: de hygiënische omstandigheden in het huis waren erg slecht en er was zelfs geen stromend water en elektriciteit in het huis, terwijl voedsel schaars was. Redenen waarom de jongen gedwongen werd hulp te zoeken bij de buren.

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

De opgespoorde vrouw werd onmiddellijk gearresteerd op beschuldiging van het achterlaten van een kind. Kort daarna vrijgelaten dankzij een borgtocht van $5.000, zal de vrouw nog worden berecht. Volgens wat werd gemeld door het kind - van wie de leeftijd niet is bekendgemaakt - zou de vrouw herhaaldelijk hebben geweigerd naar huis te gaan om de situatie te controleren, omdat ze het druk had met wie weet wat voor dringende verplichtingen.

Een gebeurtenis die, zoals gezegd, echt verschrikkelijk is en waarop, na verdere ontwikkelingen van de onderzoeken, echt trieste en onaanvaardbare details naar voren zijn gekomen. De hoop is dat verhalen als deze kunnen helpen om het belang van handelen met menselijkheid en verantwoordelijkheid te begrijpen.

Advertisement