Haar 9 weken oude dochtertje kan al staan: "ze is het sterkste kind ter wereld" - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar 9 weken oude dochtertje kan al…
Deze vrouw stond de hulp vanwege de medische noodsituatie aan de buurman af die deze het hardst nodig had Een 6-jarig meisje wordt door haar moeder midden op straat achtergelaten: ze is gered door een onbekende

Haar 9 weken oude dochtertje kan al staan: "ze is het sterkste kind ter wereld"

01 Juni 2020 • Door Janine
55.372
Advertisement

Een ouder weet dat een kind meestal tussen 9 en 18 maanden begint te praten en lopen. Vooral als het om lopen gaat, zijn er kinderen die in de negende maand zelfstandig beginnen te staan, maar er zijn er die anderhalf jaar wachten tot ze zich zeker voelen. In ieder geval is binnen de 18 maanden absoluut de norm. Emily Derrick, 23 jaar en moeder van de kleine Lula, en haar man Tezra Finn-Johnston, 31 jaar, stonden letterlijk met hun mond open toen ze ontdekten dat hun 9 weken oude dochter alleen kon staan. Een nogal ongebruikelijk record, dat ongelooflijk is!


Het jonge stel uit Bristol kon hun ogen niet geloven toen ze getuige waren van de scène: hun 9 weken oude dochter slaagde erin om zelfstandig te staan! In dit tempo duurt het nog 9 weken om zelf te kunnen staan ​​zonder de hulp van haar ouders. Een fenomeen dat ongelooflijk is en dat de kleine Lula al de titel "sterkste kind ter wereld" heeft bezorgd. Misschien liet ze zich inspireren door de video's die haar vader af en toe in haar gezelschap bekijkt, waarin sterke mannen gewichtheffen en extreme sporten beoefenen.

Het gebeurde allemaal bij toeval: haar vader probeerde de kleine Lula na een driftbui te kalmeren, probeerde haar bij hem op de grond te laten zitten, maar in plaats van haar benen te buigen en te gaan zitten, toonde Lula weerstand; vervolgens probeerde haar vader haar te steunen, zodat ze niet zou vallen. Sinds die dag herhaalde ze soortgelijke episodes totdat ze erin slaagde om alleen te blijven staan.

Complimenten Lula!

Source:

Youtube BBC

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt