Een dakloze wordt gearresteerd: zijn trouwe hond achtervolgt de politieauto om hem niet alleen te laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een dakloze wordt gearresteerd: zijn…
Een zwerfkat met een zeldzame ziekte aan haar poot wordt gered en leert alleen te lopen Een oude dove en blinde hond beschermt een 3-jarig meisje dat verdwaald is in het bos door reddingswerkers te helpen haar te vinden

Een dakloze wordt gearresteerd: zijn trouwe hond achtervolgt de politieauto om hem niet alleen te laten

12 Juni 2020 • Door Janine
4.376
Advertisement

Het maakt een hond niet uit of zijn baasje een miljardair is of een hongerige, dakloze man, want hij blijft hoe dan ook bij hem en toont loyaliteit en onvoorwaardelijke liefde, ook op de moeilijkste momenten. Misschien is het juist op deze momenten dat we nog meer beseffen dat onze trouwe viervoeters loyale metgezellen zijn, altijd klaar om ons te troosten en ons op te vrolijken. Een praktisch voorbeeld van wat we zojuist hebben gezegd, wordt gegeven door dit verhaal: een dakloze werd door de politie meegenomen om naar het politiebureau te worden gebracht, maar zijn geliefde hond accepteerde het niet in het minst om achter te blijven. De hond begon de rijdende auto te achtervolgen totdat hij de agenten dwong het voertuig te stoppen.

via: Reddit

Hij zou nooit toestaan ​​dat iemand zijn baasje meenam, met wie hij al vele jaren samen was. Toen de politie de man in liet stappen, was de arme hond erg in de war, hij begreep de situatie niet goed, maar hij dacht niet lang na en begon de politieauto te volgen.

In de video van een gebruiker kun je de scène zien: de politieagenten moeten zich hebben gerealiseerd dat het arme diertje moeite had om hun auto bij te houden, dus besloten ze te stoppen en uit te stappen.

Advertisement

Een gebaar van grote menselijkheid waardoor de hond en zijn baasje elkaar konden omhelzen

Een ontroerende scène - zoveel loyaliteit en genegenheid zijn zelfs bij een mens niet zo gemakkelijk te vinden. Maar het is bekend, een hond laat zijn familie nooit in de steek.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement

Dit Moet Je Zien

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt