Vader en zoon maken na 20 jaar dezelfde foto: de jaren verstrijken maar de genegenheid blijft hetzelfde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vader en zoon maken na 20 jaar dezelfde…
Caprese met courgettes: het gemakkelijke en smakelijke recept waarmee je een ​​goed figuur slaat aan tafel Een miljonair geeft al het geld voor de bruiloft van zijn dochter uit om appartementen te bouwen voor 200 daklozen

Vader en zoon maken na 20 jaar dezelfde foto: de jaren verstrijken maar de genegenheid blijft hetzelfde

Door Janine
1.029
Advertisement

Wie houdt er niet van om door oude familiefotoalbums te bladeren? Misschien is het tegenwoordig, met digitalisering en foto's die niet meer zo vaak worden afgedrukt als voorheen, een minder gebruikelijke activiteit geworden, maar als we het geluk hebben om wat herinneringen in handen te hebben, is het altijd een goed moment om het verleden opnieuw te beleven.

Elke oude foto bevat een verhaal, een episode, een periode, een gebeurtenis of een eenvoudig moment van het dagelijks leven. En er zijn mensen die, wanneer ze die oude afgedrukte afbeeldingen vinden, ze willen bewerken en ze op een moderne manier willen herbeleven. Net zoals Andrew en zijn zoon Michael deden.

We zijn in Auburn, in de staat Washington, waar Andrew Gould al langere tijd bij de politie werkt. Zijn zoon Michael besloot in de voetsporen van zijn vader te treden en politieagent te worden, hoewel hij niet op dezelfde afdeling werkt als Andrew.

De foto die de twee besloten hebben te maken, is een foto die veel vaders en kinderen koesteren onder de meest dierbare herinneringen. Het is een foto uit 1998 en toont de twee in de auto, Michael op schoot bij zijn vader, glimlachend en blij naar degene die dat moment vastlegde. Velen zullen als kinderen zulke situaties hebben meegemaakt die, in hun spontaniteit, echt de mooiste momenten vertegenwoordigen.

Na 20 jaar, ter gelegenheid van Vaderdag, besloten Andrew en Michael dat het tijd was om hun foto te updaten. Het resultaat? Dat kun je zien aan de meest recente foto: grappig en tegelijkertijd teder. Michael is natuurlijk wat gegroeid sinds die foto uit 1998: nu, als volwassene, laat hij trots zijn uniform zien en voelt zich niet meer zo comfortabel op schoot bij zijn vader... Er is in de loop der jaren veel veranderd, dat is waar, maar één ding is hetzelfde gebleven: de glimlach van vader en zoon, sterk in een mooie en oprechte band, op een prachtige manier aan de wereld getoond.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt