Deze jongen slaagt erin om meer dan 20 honden tegelijk uit te laten en ze te vereeuwigen op schattige “klassenfoto’s” - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze jongen slaagt erin om meer dan…
Een alleenstaande vader heeft geen geld om de boodschappen te betalen: een vrouw die achter hem staat biedt aan om de rekening te betalen 6 eenvoudige en effectieve trucs om zout in huishoudelijke taken te gebruiken

Deze jongen slaagt erin om meer dan 20 honden tegelijk uit te laten en ze te vereeuwigen op schattige “klassenfoto’s”

Door Janine
8.206
Advertisement

Het is bekend: honden weten ons altijd te verbazen en een glimlach op ons gezicht te toveren, zelfs op de donkerste momenten. Iedereen die het geluk heeft er een aan zijn zijde te hebben, houdt nooit op zich te vermaken en geliefd te voelen. En we hebben het niet alleen over degenen die een hond als huisdier hebben, maar ook over degenen die met honden werken. Tim Pink, een dogsitter uit New York, weet er alles van. Deze jongen oefent een beroep uit waar hij van houdt, zozeer zelfs dat hij "Saratoga Dog Walkers" oprichtte, een hulpdienst aan viervoetige vrienden die in korte tijd een enorme aanhang kreeg.

Wat doen deze dogsitters precies? Simpel: ze zijn in staat om met veel honden tegelijk om te gaan, ze uit te laten en aan hun behoeften te voldoen, waardoor ze plezier hebben en ze tegelijkertijd opvoeden. Als je het niet gelooft, kijk dan eens naar de foto's die Tim en zijn assistenten overal beroemd hebben gemaakt: ze slagen erin om "hun" honden te laten zitten en poseren, in een perfect voorbeeld van harmonie tussen mens en hond.

Een hond kan natuurlijk niet begrijpen wanneer het stil moet zitten ​​om een ​​foto te maken. Maar te oordelen naar de dieren waarmee Tim wandelt, zou het tegendeel kunnen worden gezegd. Je vraagt ​​je echt af hoe deze man erin slaagt ze te laten poseren. De "roedel" kan per wandeling uit meer dan 20 honden bestaan: een aantal dat zeker niet gemakkelijk is om mee naar buiten te nemen!

En toch doen de Saratoga Dog Walkers het en zijn ze een echte lokale attractie geworden. Velen zijn eraan gewend Tim en de anderen te zien lopen met veel honden op sleeptouw en, op het Instagram-account dat ze beheren, zie je de orde die ze weten te handhaven, in uitstapjes waarin elke hond weet hoe hij zich moet gedragen.

Advertisement

De capaciteiten van deze jongeren om hun viervoetige vrienden netjes en kalm te laten zitten is opmerkelijk, het lijkt alsof ze erin slagen stil te zitten en voor de camera te poseren, net zoals op schattige “klassenfoto’s”.

Gelukkig en speels accepteerden de honden van Pink en de anderen de mensen die ze uitlieten alsof ze lid waren van hun groep, en misschien is dit precies wat hen zo wonderbaarlijk ijverig maakt.

Pink heeft echt uitstekende vaardigheden als africhter: naar eigen zeggen luisteren honden van alle rassen, leeftijden en groottes vaak beter naar hem dan hun eigenaren.

Advertisement

De mensen die hun geliefde viervoetige vrienden aan de zorg van de Saratoga Dog Walkers toevertrouwen, zouden niet tevredener kunnen zijn. Voor hen zijn deze jongens een echte redding, aangezien ze er ook in slagen honden te vermaken en vooral op de momenten waar ze er zelf de mogelijkheid niet voor hebben.

Het valt niet te ontkennen: Tim en zijn collega's weten echt wat ze doen, en misschien zijn ze wel de beste dogsitters aan wie je een hond kunt toevertrouwen! We blijven ons verbazen door hun "avonturen" in de roedel te volgen!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt