Een minipaardje van net 3 dagen oud kan niet stoppen met het achtervolgen van zijn menselijke vriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Een minipaardje van net 3 dagen oud…
Een vrouw stopt na 45 jaar met het opmaken van het bed en laat het haar man doen: zijn pogingen zijn hilarisch 5 kenmerken die een vrouw gelukkiger en aantrekkelijker kunnen maken

Een minipaardje van net 3 dagen oud kan niet stoppen met het achtervolgen van zijn menselijke vriend

09 Juni 2020 • Door Janine
5.322
Advertisement

We vertellen vaak verhalen over vriendschap tussen mensen en honden of katten. Toch zijn deze gewone huisdieren niet de enigen die de "exclusieve" tederheid en genegenheid hebben die tussen hen en ons mensen kunnen ontstaan. Integendeel: als we zorgvuldig zoeken, realiseren we ons dat er in de wereld veel wezens klaar staan ​​om aan ons gehecht te raken en ons magische en gedenkwaardige momenten bezorgen.

Een voorbeeld is het grappige miniatuurpaardje die we je hier gaan presenteren. Ja, we schreven "miniatuurpaardje” en niet pony, omdat dit dier deel uitmaakt van een ras dat biologisch dichter bij een paard staat dan bij een pony, en wordt duidelijk gekenmerkt door zijn kleine formaat. De harmonie die hij met de mens kan hebben, is ongelooflijk, en hier is het bewijs.


Toen de video werd opgenomen, was dit beestje pas drie dagen oud. Dit weerhield hem er echter niet van om al fit, actief en speels te zijn. Net als een hond achtervolgt het paard een man die doet alsof hij wegrent, hard rond rent en daar zo druk mee bezig is dat hij ongelooflijk lief en tegelijkertijd grappig is.

De video laat duidelijk zien hoe dit miniatuurpaardje de behoefte voelt om op zijn tweebenige vriend te "jagen", terwijl de hele scène wordt genomen door een daar aanwezige vrouw.

De tederheid van de scène wordt nog groter wanneer de moeder van het paardje hem nadert, om er zeker van te zijn dat het goed met haar gaat, zeker van haar enorme plezier om achter de man binnen het hek aan te rennen. De levendigheid van dit paardje is echt ongelooflijk en schattig, die kwispelt met zijn staart - net zoals een gelukkig hondje zou doen - elke keer dat zijn vriend stopt om hem te aaien.

De video's die het minipaardje in al zijn hilarische acrobatieën uitbeelden, hebben miljoenen views en duizenden likes en reacties van gebruikers verzameld, verbaasd, geamuseerd en ontroerd door dergelijke scènes. Kortom: een heel bijzonder, recordbrekend dier dat ons niet onverschillig kan laten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt