Deze zwerfkat heeft een zwarte vlek in de vorm van een kat op zijn snuit waardoor hij een echte beroemdheid op het web is geworden - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze zwerfkat heeft een zwarte vlek…
Een stel adopteert drie kinderen omdat ze geen kinderen kunnen krijgen, maar dan wordt de vrouw ineens zwanger van een tweeling Deze Rottweiler waakt altijd over het brood, telkens wanneer haar familie het huis verlaat

Deze zwerfkat heeft een zwarte vlek in de vorm van een kat op zijn snuit waardoor hij een echte beroemdheid op het web is geworden

12 Maart 2020 • Door Janine
4.436
Advertisement

Soms zien we om ons heen totaal onverwachte spektakels die ons verbazen, ook al denken we in het leven alles al te hebben gezien. Met de komst en verspreiding van internet en sociale netwerken kunnen we bovendien allemaal protagonisten zijn van wat er in de wereld gebeurt. We zijn direct op de hoogte van veel onderwerpen en, bovenal, hebben we binnen handbereik of een klik een bijzonder of ongelooflijk beeld van de planeet.

Net als dat van het zwerfkatje waarover we je gaan vertellen. Het lieve beestje was de hoofdrolspeler van een video die het in al zijn uniekheid laat zien. Wat het bijzonder maakt, is in feite een soort “tatoeage” die de natuur op haar gezicht heeft aangebracht.


Kijk maar eens goed naar deze kleine kat om de originaliteit op te merken: de kat heeft... een kat op zijn snuitje afgedrukt, precies tussen de neus en de bek. Je leest het goed: naast zijn prachtige zwart-witte vacht heeft deze kat een vlek dat in alle opzichten lijkt op een zwarte kat, gehurkt op de grond, compleet met oren!

Met zijn doordringende groene ogen, zijn magnetische blik en zijn unieke uiterlijk, is de video gemaakt door een Twitter-gebruiker die, in Japan, de kat op straat ontmoette, in zeer korte tijd de wereld rondgegaan waardoor het een beroemdheid op het web werd. 

Advertisement

Van het ene op het andere moment veranderde dit schattige katje van een van de vele katten die op straat leven - bijna "onzichtbaar" voor veel mensen - naar een dier met een enorme zichtbaarheid. Hoewel het niet bekend is of de vrouw die hem ontmoette, fotografeerde en filmde hem ook mee heeft genomen en heeft gered van de straat, is één ding zeker: de natuur weet ons altijd op de meest vreemde en merkwaardige manieren en vormen te verbazen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt