Een 7-jarig autistisch kind schildert gekleurde mokken als een vorm van therapie, maar dan begint iedereen ze te kopen

Janine

14 Juni 2020

Een 7-jarig autistisch kind schildert gekleurde mokken als een vorm van therapie, maar dan begint iedereen ze te kopen
Advertisement

Het uitbreken van de Coronavirus-pandemie was voor iedereen een onverwachte gebeurtenis en velen zijn overweldigd door deze surrealistische en nooit eerder geziene periode. We hebben geprobeerd de moeilijkheden zo goed mogelijk het hoofd te bieden en er zijn mensen die het misschien niet 100% hebben gered, maar er zijn ook mensen die de kracht en vooral de wens hebben gevonden om zich te wijden aan de eenvoudigste activiteiten. Met het hectische leven van alledag dreigen we te vaak de vreugde te vergeten om te doen waar we echt van houden: tekenen, wandelen in de natuur, muziek maken, koken... iedereen heeft zijn roeping! Die van Daniel, een 7-jarige autistische jongen, is ongetwijfeld “schilderen" met behulp van zijn tablet! Wat een eenvoudige hobby leek, veranderde toen in een klein bedrijfje: nu heeft Daniel niet alleen plezier met zijn kunst, maar helpt hij ook zijn familie om de rekeningen te betalen!

via Facebook / Arte do Dani

Advertisement

Nosso contato : whats 51 980367400 E-mail artedodani@gmail.com Ou página Arte do Dani 💙 Agradecemos imensamente a...

Pubblicato da Arte do Dani su Giovedì 28 maggio 2020

Voor Daniel is kunst een manier om zich vrij te voelen om zijn gedachten, creativiteit en al zijn energie te uiten. In die zin is kunst voor iedereen een echte vorm van therapie, maar voor Daniel, die aan autisme lijdt, is het dat nog meer. Toen hij in zijn eentje een applicatie ontdekte waarmee hij uit de vrije hand op de tablet van zijn ouders kon tekenen, verspilde hij geen tijd en downloadde het om het te proberen. Sinds die dag is Daniel nooit meer gestopt!

Enviamos pra todo lugar 💙💙 #artedodani 💜💜💜💜💚💚💚💚 responderemos a todos assim que possível contato para vendas :(somente...

Pubblicato da Arte do Dani su Martedì 26 maggio 2020

Zijn ouders kozen bij het zien van de kleine kunstwerken van hun zoon uit de vele bestanden die op zijn tablet waren opgeslagen, diegenen die hen het meest hadden getroffen; daarna besloot zijn vader om ze op een paar mokken te printen en ze online te zetten. Het ontvangen welkom was geweldig! De kleurrijke mokken van Daniel gaan als warme broodjes over de toonbank!

Advertisement

De ene mok is nog mooier dan de andere en vullen de vele mensen die hebben besloten ze te kopen met vreugde. Op de Arte do Dani Facebook-pagina breidt de community uit en groeien Daniel's volgers elke dag!

Geweldig Daniel, ga zo door!

Advertisement