Een oude dove en blinde hond beschermt een 3-jarig meisje dat verdwaald is in het bos door reddingswerkers te helpen haar te vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een oude dove en blinde hond beschermt…
Een dakloze wordt gearresteerd: zijn trouwe hond achtervolgt de politieauto om hem niet alleen te laten Een meisje huilt van vreugde wanneer haar ouders haar favoriete hond adopteren uit de opvang waar ze vrijwilligster is

Een oude dove en blinde hond beschermt een 3-jarig meisje dat verdwaald is in het bos door reddingswerkers te helpen haar te vinden

Door Janine
5.393
Advertisement

De intelligentie en de aandacht die een hond aan ons kan wijden, zijn dingen die ons blijven verbazen. Er is ongetwijfeld een serieuze en concrete reden waarom ze vaak de beste vrienden van de mens worden genoemd. Deze dieren hebben simpelweg het ongelooflijke vermogen om zich op ons af te stemmen, te begrijpen of we in negatieve situaties verkeren en dienovereenkomstig te handelen.

Met kinderen wordt hun beschermende instinct iets geweldigs: het lijkt bijna alsof ze soms de plaats van hun ouders kunnen innemen, door zowel speelkameraadjes als loyale beschermers te zijn. De dove en gedeeltelijk blinde oudere hond waarover we je vertellen, is hier de perfecte demonstratie van. Max is een dier dat zijn grenzen heeft overschreden om het leven van een meisje dat in gevaar was, te redden.

via: ABC

We zijn in Australië, in Queensland. Hier, in een uitgestrekte bosrijke omgeving rond haar huis, verdween Aurora plotseling, een 3-jarig meisje. De situatie leek meteen moeilijk voor de onderzoeksteams die ter plaatse in actie kwamen. Het gebied waar het kind verdween wordt gekenmerkt door steile hellingen, dichte begroeiing en vele andere natuurlijke valkuilen. Bovendien was het koud, regende het en begon het donker te worden.

Aurora was echter niet alleen. Max was bij haar, haar trouwe hondje. Blijkbaar verdwaalde het kleine meisje samen met hem en de hele nacht bleef de hond dicht bij haar en hield haar warm en veilig terwijl ze sliep. Na een hele nacht van bezorgdheid en huiszoekingen door reddingswerkers en familieleden, vond Aurora's oma Max, die haar tegemoet kwam en erin slaagde haar te brengen waar het meisje zich bevond.

Het meisje werd vervolgens gered en gelukkig voor haar liep alles goed af. Als haar hond er niet was geweest, zou ze het waarschijnlijk niet hebben gered, en het is echt ongelooflijk, als we bedenken dat dit dier er echt alles aan heeft gedaan om haar te helpen, ondanks de ouderdom en lichamelijke beperkingen.

Max ziet niet goed en hoort niet, maar toen hij besefte dat zijn geliefde kleine baasje in gevaar was deed hij alles wat hij kon om haar te helpen, zodat ze haar familie snel kon omhelzen. Een echte viervoetige held, die zelfs een vermelding kreeg als ere-politiehond van de politie van Queensland!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt