Het tulpenfestival is afgelast vanwege covid: de organisatie schenkt honderden bloemen aan een verpleeghuis - BekijkDezeVideo.nl
x
Het tulpenfestival is afgelast vanwege…
Een hond wordt achtergelaten op een parkeerplaats: ze huilde 3 dagen in de hoop dat ze terug zouden komen om haar op te halen Te vaak boos worden kan overgewicht bevorderen: dat suggereert de studie van een voedingsdeskundige

Het tulpenfestival is afgelast vanwege covid: de organisatie schenkt honderden bloemen aan een verpleeghuis

06 Juli 2020 • Door Janine
991
Advertisement

De Coronavirus-epidemie heeft niet alleen onze dagelijkse gewoonten beïnvloed, maar heeft ook concreet alle verplichtingen en openbare evenementen veranderd die vanwege de bijeenkomsten en het risico op besmetting niet meer konden worden gehouden. Geen concerten of beurzen meer waar honderden mensen samenkomen om een ​​bepaald product te kopen of te bewonderen; in New York had bijvoorbeeld een tulpenfestival moeten plaatsvinden, georganiseerd door het Mohonk Mountain House, dat voor deze editie van 2020 20.000 tulpen van 70 verschillende soorten had geplant.

Helaas kon het festival van deze prachtige bloemen vanwege de pandemie niet plaatsvinden zoals gepland, maar Mohonk Mountain House wilde toch nog wat troost bieden aan de vele mensen die wachtten om zich te omringen met deze kleurrijke bloemen. Zo werden honderden verse bloemen geschonken aan Woodland Pond, een bejaardentehuis in New Paltz, in New York.

Mohonk Mountain House heeft op haar site een virtuele tulpententoonstelling opgezet, maar wilde er zeker van zijn dat tenminste iemand die bloemen in het echt zou kunnen zien, dus stuurden ze er honderden naar het verpleeghuis. De oudere bewoners van het verpleeghuis konden daardoor hun kamers kleuren en opvrolijken dankzij de prachtige bossen tulpen; sommigen konden zelfs een bos of een vaas tulpen naar een vriend of familielid sturen.

We hopen dat er volgend voorjaar een nieuw ontmoetingsmoment zal zijn, tijdens een andere editie van het festival, maar voorlopig zijn we Mohonk Mountain House dankbaar voor het promoten van een gebaar van grote menselijkheid.

Tags: OuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt