Een 4-jarig meisje dat tegen kanker vecht, slaagt erin haar vader te omhelzen na 7 weken afstand te hebben gehouden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 4-jarig meisje dat tegen kanker…
Een baby wordt in plastic gewikkeld achtergelaten in het bos: meer dan 1000 mensen willen haar adopteren De lieve tekeningen van deze vrouw weten de liefde beter te beschrijven dan veel romantische woorden

Een 4-jarig meisje dat tegen kanker vecht, slaagt erin haar vader te omhelzen na 7 weken afstand te hebben gehouden

Door Janine
13.009
Advertisement

Als een kind wordt geboren, is er niets ter wereld waar je meer van houdt. Dit is volkomen normaal: de relatie en de band die ontstaat tussen een ouder en zijn nakomelingen is zo prachtig en sterk dat een vader en moeder weten dat ze alles zouden doen om ervoor te zorgen dat hun kinderen sereen en gezond opgroeien.

Elke ouder is bereid zichzelf op te offeren voor zijn kinderen, zelfs als dit betekent dat ze afstand van hen moeten nemen en eronder lijden als ze hen niet zien, vooral op moeilijke momenten. Hetzelfde gold voor de kleine Mila van 4 jaar en haar vader Scott. Bij het meisje werd leukemie vastgesteld, daarom moest ze verschillende chemokuren ondergaan. Alsof deze toch al tragische situatie niet genoeg was, maakte de pandemie van het Coronavirus alles nog ingewikkelder, waardoor het noodzakelijk was dat de vader afstand nam van zijn dochter.

via: Metro

De immuunafweer van de kleine Mila was al erg verzwakt door de leukemie: om deze reden mocht ze het risico niet lopen om Covid-19 te krijgen, dat potentieel fataal zou kunnen zijn. Haar vader moest tijdens de pandemie blijven werken, daarom nam hij een zeer moeilijke maar juiste beslissing om ten koste van alles de gezondheid van zijn dochter te beschermen.

De 50-jarige man besloot, niet zonder pijn, het huis te verlaten en Mila achter te laten bij haar moeder, die voor haar kon zorgen. De risico's, met hem in huis, zouden te groot zijn geweest en daarom was een dergelijke voorzorgsmaatregel echt nodig. Vaak stopte Scott tijdens deze periode dat hij niet bij Mila was, voor het raam van het huis om naar haar te zwaaien, waardoor een even ontroerend als teder tafereel te zien was.

Advertisement

Na 7 zeer lange weken stond het licht eindelijk op groen voor Scott om naar huis te gaan en vrij te nemen van zijn werk om redenen die verband houden met de gezondheid van zijn dochter. Voor zijn terugkeer wilde Scott de kleine Mila iets bijzonders geven. Hij besloot haar te verrassen. Het meisje had niet verwacht dat haar vader het huis binnen zou komen, ze dacht zelfs dat hij een grapje maakte.

Je kunt je haar vreugde voorstellen toen ze zag dat Scott echt naar binnen kwam, klaar om haar op te tillen en haar vast te houden vol emotie en geluk. Er verscheen een stralende glimlach op het gezicht van het meisje, verzwakt door haar strijd tegen leukemie, maar blij om - persoonlijk - te kunnen rekenen op de genegenheid die alleen een vader weet te geven.

De hele scène werd op video vastgelegd: de emotie spat er vanaf. Scott zelf heeft zijn tranen niet kunnen bedwingen en we hopen dat Mila blijft vechten als een echte strijder, en dat ze binnenkort het kwaad dat haar teistert kan verslaan.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt