Een man besluit een koperen beschermende helm te maken om voor eens en voor altijd te stoppen met roken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man besluit een koperen beschermende…
Een jonge moeder gaat naar het toelatingsexamen van de universiteit met haar zoon in haar armen: Een meisje bespreekt haar proefschrift een paar uur na de bevalling en haalt de hoogste cijfers

Een man besluit een koperen beschermende helm te maken om voor eens en voor altijd te stoppen met roken

Door Janine
4.641
Advertisement

Als je eenmaal begint, is het moeilijk om te stoppen, maar met een enorme psychologische inspanning en veel wilskracht kun je van deze verslaving afkomen. We hebben het natuurlijk over roken en we weten heel goed dat de ene sigaret heel gemakkelijk tot de andere leidt. Om voor eens en voor altijd te stoppen met roken, heeft een man uit Turkije een ingenieuze en buitengewone oplossing bedacht: een koperen helm om zijn hoofd bouwen om zichzelf te “beschermen” tegen de verslaving van de sigaret.

foto: YouTube

De 42-jarige man genaamd Ibrahim Yucel heeft zijn vader verloren aan longkanker en hij werd, die sinds zijn zestiende nooit meer is gestopt met roken, door zijn vrouw, zussen en kinderen overtuigd om van deze verslaving af te komen om in de toekomst het tragische einde van zijn vader niet te herhalen; in de loop der jaren hebben de berispingen van de hele familie niets uitgehaald, Ibrahim kon gewoon niet stoppen met het nemen van een sigaret, het aansteken en roken.

Maar op een dag kwam de man met een ingenieus idee...

foto: YouTube

Ibrahim, geïnspireerd door de beschermende helmen van motorrijders, besloot voor zichzelf een kooi van koperdraad te maken waar gemakkelijk een rietje doorheen kan om water te drinken en dunne crackers om overdag te eten, maar geen sigaretten; de koperen helm is door Ibrahim gemaakt met twee centrale openingen die met speciale sleutels kunnen worden ontgrendeld.

Telkens wanneer Ibrahim naar zijn werk ging, droeg hij een helm, sloot deze en liet de sleutels in bewaring aan zijn dochters en vrouw; op deze manier kon hij zijn helm niet openen om een ​​sigaret te pakken en te roken terwijl hij aan het werk of buitenshuis was!

Advertisement
foto: YouTube

In het begin was het natuurlijk niet gemakkelijk voor Ibrahim om het huis te verlaten en elke dag terug te keren naar zijn familie met een koperen helm op zijn hoofd; het wekte de nieuwsgierigheid en hilariteit van kinderen en eenvoudige voorbijgangers die hem zagen lopen met die aparte helm, maar uiteindelijk kwamen de positieve resultaten: de man is er met persoonlijke voldoening en dat van zijn hele familie in geslaagd om van zijn rookverslaving af te komen!

Goed zo Ibrahim!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt