Dit 6-jarige kind heeft al een sculpturale lichaamsbouw als een Olympisch kampioen en wil een succesvolle voetballer worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit 6-jarige kind heeft al een sculpturale…
Als een koppel Een baby wordt in plastic gewikkeld achtergelaten in het bos: meer dan 1000 mensen willen haar adopteren

Dit 6-jarige kind heeft al een sculpturale lichaamsbouw als een Olympisch kampioen en wil een succesvolle voetballer worden

16 Juni 2020 • Door Janine
5.268
Advertisement

Als je denkt dat er een juiste leeftijd is om naar de sportschool te gaan en spieren op te bouwen, dan is het antwoord dat die er waarschijnlijk niet is; natuurlijk, als je klein bent, is het moeilijk om een ​​perfecte fysieke vorm te bereiken, maar er is een 6-jarig Iraans kind dat met zijn volmaakte atletische lichaam miljoenen volgers over de hele wereld heeft en een bevoorrechte plaats heeft verdiend aan de Liverpool FC Academy.

De 6-jarige jongen heet Arat Hosseini, hij is geboren en opgegroeid met zijn familie in Iran tot zijn 5e en, na wat financiële moeilijkheden, verhuisde hij met hen naar Engeland; nu woont hij in Liverpool, elke dag traint hij alsof hij een ervaren atleet is; in feite is Arat altijd gewend geweest om samen met zijn vader Mohammed te sporten.

Mohammed trainde zijn zoon Arat namelijk vanaf de jonge leeftijd van 9 maanden, en daarom is het niet moeilijk voor te stellen hoe het kind van slechts 6 jaar erin slaagde zo'n strakke en getrainde fysieke vorm te bereiken, wat professionals en voetballers jaloers zou maken.

Advertisement

Mohammad zegt: “Arat wil de beste speler ter wereld worden. Tegelijkertijd zullen we hem de beste opleiding en training geven en concrete stappen in die richting zetten.” Om deze reden had de kleine jongen onmiddellijk een daverend succes op het web, vanaf het moment dat zijn vader, op advies van zijn vrienden en kennissen, een officieel Instagram-kanaal opende waar foto's en video's van de kleine Arat zijn gepubliceerd en gedeeld door meer dan 4 miljoen volgers.

Toen hij nog jonger was, trainde Arat elke 24 uur gedurende 20 minuten thuis, een frequentie en constantheid die een vrijbrief waren om een ​​carrière bij de Liverpool FC Academy na te streven, om constant te trainen en in de toekomst een buitengewoon getalenteerde voetballer te worden!

Vader Mohammed zegt: "Toen Arat klein was, bewoog hij constant en was hij altijd actief. Hij begon al met gymnastiek voordat ik hem naar een kleine club bracht. Hij was erg enthousiast. Hij was toen vijf jaar oud en ik moedigde hem aan en ik zocht naar betere mogelijkheden voor hem. Sport is altijd zijn passie geweest."

Hij vervolgt: "Ik praat met Arat over de positieve reacties die we op zijn video's ontvangen en vertel hem dit om hem te motiveren om zijn doelen te bereiken. Tegelijkertijd is het erg belangrijk om kinderen te beschermen tegen de negatieve aspecten van sociale media. Het is tenslotte nog een kind dat opgroeit en leert dat onderwijs erg belangrijk voor ons is."

Met zijn 4 miljoen volgers op Instagram heeft Arat de aandacht en lof gekregen van internationaal bekende voetballers zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, een extra stimulans voor het kind om door te gaan richting het Olympisch kampioenschap en carrière te maken in de wereld van het wereldvoetbal.

Sinds hij begon te trainen bij de Liverpool Academy, heeft hij volgens de Daily Mail de interesse gewekt van Arsenal, Manchester United en Barcelona.

Arat wacht een briljante en schitterende toekomst in de voetbalwereld, en te oordelen naar hoeveel hij geeft om zijn dagelijkse training en zijn toch al sculpturale lichaamsbouw... verdient hij het!

Ga zo door, kleine Arat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt