Een meisje ontdekt dat ze haar man voor het eerst op vakantie heeft ontmoet toen ze 6 jaar oud was - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje ontdekt dat ze haar man voor…
Een man redt een hond van de straat: om hem te bedanken, kijkt het dier hem vol dankbaarheid aan Ze ontvangt een e-mail van haar vader die tien maanden eerder is overleden: in de mail staan de instructies om de zilveren bruiloft te vieren

Een meisje ontdekt dat ze haar man voor het eerst op vakantie heeft ontmoet toen ze 6 jaar oud was

Door Janine
14.606
Advertisement

Soms brengt het lot verrassingen met zich mee die zo ongelooflijk zijn dat we denken dat ze niet helemaal toevallig kunnen zijn. We hebben het over al die gebeurtenissen die de kracht hebben om in ons geheugen gegrift te blijven en ons sprakeloos achter laten.

Dit was precies wat er gebeurde met Heidi Parker en Ed Savitt, twee jongeren die eigenlijk heel ver van elkaar opgroeiden, maar waarvan een uniek lot had bedacht om hen te verenigen. Tot dusver lijkt het de beschrijving van een normaal liefdesverhaal, maar in werkelijkheid heeft de relatie tussen Ed en Heidi iets bijzonders: voordat ze elkaar ontmoetten en trouwden, ontdekten de twee dat ze elkaar in werkelijkheid al veel eerder hadden ontmoet. Vele, vele jaren eerder...

foto: Facebook

We zijn in Engeland, om precies te zijn in de universiteit van Newcastle, waar Ed en Heidi in een studentenhuis woonden. Zij uit Sheffield, hij uit Putney (in de buurt van Londen), hebben ze elkaar zoals vele andere studenten op de universiteit ontmoet en na een tijdje kregen ze een relatie. De twee waren praktisch onafscheidelijk, totdat Ed het langverwachte huwelijksaanzoek deed aan zijn geliefde.

foto: Facebook

Alles goed en wel, maar het mooiste moest nog komen. Op een avond, tijdens een etentje met Heidi's ouders, herinnerde de moeder van het meisje zich een familievakantie in 1997 in Turkije, in een toeristisch dorp, in Bodrum, waarin Heidi bevriend was geraakt met een zekere Ed. Nieuwsgierig geworden, vond Heidi's moeder foto's van het verblijf en kwam erachter dat de jongen die ze op vakantie had leren kennen niemand minder was dan Ed met wie haar dochter zou trouwen!

Advertisement

De twee, waanzinnig verliefd en op het punt om man en vrouw te worden, hadden elkaar dus niet ontmoet op de universiteit zoals ze altijd hadden gedacht, maar duizenden kilometers van huis, toen Heidi 6 jaar oud was. Als dit geen ongelooflijk toeval is, weten we het ook niet meer, en dit is wat zij ook dachten, en besloten hun prachtige verhaal bekend te maken.

Het lot had al een tijdje “besloten” dat Ed en Heidi een stel zouden worden, en hoewel het meisje zich die zomerse ontmoeting niet kon herinneren, leken de twee kinderen, aan de familiefoto's te zien, al bijzonder hecht en vertrouwd. De jongeren vertellen, ook nu ze getrouwd zijn, graag iedereen hoe ze elkaar hebben ontmoet: hun verhaal zou zeker een prijs verdienen vanwege de originaliteit en verbazing. We wensen ze vele jaren geluk met elkaar!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt