Een vrouw laat zwerfhonden haar winkel binnenkomen om uit te rusten en af ​​te koelen met water en voedsel - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw laat zwerfhonden haar winkel…
Een ontroerende foto toont een grootvader die zijn 17-jarige autistische kleinzoon vasthoudt Deze kunstenares laat kinderen glimlachen door orthopedische helmen om te toveren in schattige gekleurde helmen

Een vrouw laat zwerfhonden haar winkel binnenkomen om uit te rusten en af ​​te koelen met water en voedsel

02 Juli 2020 • Door Janine
2.718
Advertisement

Wanneer je midden in een pandemie zit en je wordt gedwongen je winkel te sluiten vanwege de schaarste aan klanten, dan vraag je je af wat je op zo’n moment voor anderen kunt doen. Als de Coronavirus-epidemie ons iets positiefs heeft geleerd, is het misschien precies dit: solidariteit en wederzijdse hulp is de kern van een samenleving die ongelijkheid en conflicten ontmoedigt. Als we niet gewend waren aardig en ondersteunend te zijn voor mensen, laat staan ​​voor dieren. Winkelier Patricia Somohano heeft echter besloten de opening van haar winkel in Cholula, nabij Puebla in Mexico, nuttig te maken, althans voor de arme dieren die last hadden van de hitte vlakbij haar winkel.

De vrouw liet een paar zwerfhonden haar winkel binnenkomen en afkoelen met water en voedsel. De vloer van de winkel bleek heerlijk koel te zijn en de honden maakten er gebruik van om een ​​dutje te doen.

Zelfs deze honden lijken de zogenaamde "afstand" te hebben gerespecteerd: ze liggen allemaal ver uit elkaar en bezetten een deel van de winkelruimte.

Advertisement

Aan de andere kant zijn er in deze periode zo weinig klanten, dat honden de doorgang voor niemand belemmeren

Een meelevend gebaar, dat de vrouw het enige juiste vond om te doen in een moment van stilstand in haar activiteit.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt